Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός, έχει διάχυτη αιμορραγία - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός, έχει διάχυτη αιμορραγία - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Sportal newsroom 12:15 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 09.12.2023

Ο 31χρονος αστυνομικός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός. Έχει διάχυτη αιμορραγία

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την πορεία της υγείας του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια άγριων επεισοδίων στου Ρέντη.

Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται ο τραυματίας αστυνομικός, ο 31χρονος παραμένει υπό καταστολή στη ΜΕΘ και η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

Την ώρα που ο 31χρονος αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή του, η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις προσαγωγές, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και είναι πιθανό με τις μαρτυρίες τους να ρίξουν φως στα όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο βόλεϊ το βράδυ της Πέμπτης.

Γεωργιάδης για επεισόδια στου Ρέντη: «Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος – Η κοινωνία λέει “δεν πάει άλλο”»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:57 - 09.12.2023

Γεωργιάδης για επεισόδια στου Ρέντη: «Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος – Η κοινωνία λέει “δεν πάει άλλο”»

«Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης στη «σκιά» των τραγικών γεγονότων στου Ρέντη με τη δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού που δίνει μάχη για η ζωή του στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Νωρίτερα, οι 424 που προσήχθησαν στην διεύθυνση Αλλοδαπών αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη. Από την άλλη, στη σύλληψη ενός αλλοδαπού από τη Γεωργία προχώρησαν οι Αρχές έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια στου Ρέντη.