Βρέθηκαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα κοντά στο γήπεδο

Βρέθηκαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα κοντά στο γήπεδο

Sportal newsroom 11:38 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 09.12.2023

Υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα βρέθηκαν κοντά στο γήπεδο όπου έγιναν τα επεισόδια στου Ρέντη.

«Στο σημείο βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών. Μεταξύ των ευρημάτων είναι ένα που μοιάζει με σωλήνα και είναι πιθανό να πρόκειται για τον σωλήνα από τον οποίο εκτοξεύθηκε η ναυτική φωτοβολίδα» σημείωσαν αστυνομικές πηγές σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Τα υπολείμματα ενδέχεται να αποτελούν μέρος της φωτοβολίδας, που τραυμάτισε τον αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Οι αρχές εντόπισαν επίσης εκτοξευτήρα και μαχαίρια μέσα στις τουαλέτες του κλειστού όπου γινόταν ο αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Τα ευρήματα έχουν ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) της Αστυνομίας για ανάλυση DNA και αποτυπώματα.

Την ώρα που ο 31χρονος αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ευρισκόμενος σε καταστολή και διασωληνωμένος, η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις προσαγωγές, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και είναι πιθανό με τις μαρτυρίες τους να ρίξουν φως στα όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο βόλεϊ το βράδυ της Πέμπτης.

Συνελήφθη Γεωργιανός μετά τα επεισόδια στου Ρέντη - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

09:55 - 09.12.2023

Συνελήφθη Γεωργιανός μετά τα επεισόδια στου Ρέντη - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού από τη Γεωργία προχώρησαν οι Αρχές έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια στου Ρέντη κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός.

Νωρίτερα, οι 424 που προσήχθησαν για τα επεισόδια στου Ρέντη στην διεύθυνση Αλλοδαπών αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη. Από την άλλη, στη σύλληψη ενός αλλοδαπού από τη Γεωργία προχώρησαν οι Αρχές έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια στου Ρέντη.