Αυτή είναι η φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη

Αυτή είναι η φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη

Sportal newsroom 14:17 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 08.12.2023

Στη φόρα βγήκε η φωτογραφία της ναυτικής φωτοβολίδας που χτύπησε και τραυμάτισε τον αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Γεμάτη αίματα και μαυρισμένη από την καύση είναι η ναυτική φωτοβολίδα που χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη. Στη φωτογραφία λοιπόν φαίνεται το μέρος της φωτοβολίδας που εκτόξευσαν οι οπαδοί, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον αστυνομικό. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αστυνομικός βρίσκεται σε κώμα μετά το δεύτερο χειρουργείου που έκανε για τον καθαρισμό των ιστών. Η πρώτη επέμβαση μάλιστα έγινε για το θέμα με την ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία σύμφωνα με στέλεχος του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας έχει προκαλέσει μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη. 

«Είναι νωρίς ακόμη για να διαπιστώσουμε εάν η τεράστια απώλεια αίματος έχει προκαλέσει μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη, γι' αυτό και χαρακτηρίζεται η κατάσταση του εξαιρετικά κρίσιμη», ήταν τα λόγια του. 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη 

Μετά τα επεισόδια που έλαβαν μέρος έξω από το κλειστό γήπεδο του «Μελίνα Μερκούρη» οι αστυνομικές Αρχές απαγόρευσαν από σχεδόν όλους να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Οι μόνοι που τους επιτράπηκαν να φύγουν ήταν τα παιδιά, οι γυναίκες, οι γονείς και οι ηλικιωμένοι. 

Κάπως έτσι 424 άτομα προσήχθησαν και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (7/12) μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη για να γίνει η εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν και ποιοι πήραν μέρος στα επεισόδια.

Εισαγγελική παρέμβαση για τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Ρέντη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:14 - 08.12.2023

Εισαγγελική παρέμβαση για τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Ρέντη

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά για να εποπτεύει τις έρευνες που αφορούν τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη,

Μάλιστα από τις πρώτες πρωινές ώρες αρκετοί είναι οι γονείς και οι συγγενείς οι οποίοι έχουν μαζευτεί έξω από το Αλλοδαπών για να μάθουν εξελίξεις για τους δικούς τους ανθρώπους που είναι μέσα στο κτήριο.