Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έκτακτο ΔΣ της ΕΣΑΠ λόγω επεισοδίων, αποφασίζει η Λίγκα για το ματς

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (Λιγκ Καπ)

i

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (Λιγκ Καπ)/©Intime

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έκτακτο ΔΣ της ΕΣΑΠ λόγω επεισοδίων, αποφασίζει η Λίγκα για το ματς

Sportal newsroom 12:59 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 08.12.2023

Εντός της ημέρας το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ θα συνεδριάσει, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για την τελική έκβαση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, αλλά κυρίως για τα επεισόδια που έγιναν στο Ρέντη.

Η ΕΣΑΠ συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή (08/12) μετά τα θλιβερά επεισόδια στου Ρέντη και στον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, τα οποία έφεραν την οριστική διακοπή του ματς για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς”.

Θυμίζουμε ότι από τα επεισόδια στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” έχει τραυματιστεί σοβαρά ένα αστυνομικός, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή (βρίσκεται σε κώμα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας). Πιθανότατα ο αγώνας θα αναβληθεί και σήμερα, κάτι που θα ανακοινωθεί από την ΕΣΑΠ μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ.

«Είναι παράνομο αυτό που κάνει η αστυνομία, δε μας αφήνουν να μπούμε»

Δικηγόρος προσαχθέντα μίλησε στην κάμερα του Sportal και τόνισε πως αυτό που κάνει η αστυνομία είναι παράνομο αφού δεν τους αφήνει να μπουν στο Αλλοδαπών, όπου βρίσκονται οι 424 προσαχθέντες.

«Μέχρι στιγμής δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν συνήγορο και παρά τις προσπάθειες που έχουνε γίνει και μέσω του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών και μέσω της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιώς και προσφάτως μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ακόμα δεν έχουμε κανένα νεότερο. Είναι απαράδεκτο και δεν στηρίζεται σε κανέναν νόμο όλο αυτό, σε κανέναν απολύτως νόμο», δήλωσε συγκεκριμένα.