Σε κώμα ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη
i

©intime

Σε κώμα ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη

Sportal newsroom 12:37 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 08.12.2023

Αρκετά κρίσιμη είναι η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό του Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης (7/12).

Αρκετά σοβαρή είναι η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος πέρασε από την πόρτα του χειρουργείου χθες (7/12) το βράδυ για να αντιμετωπιστεί το θέμα με την αιμορραγία, έπαθε ανακοπή αλλά μετά από τη χρήση ΚΑΡΠΑ επανήλθε. 

Ωστόσο μετά από νέα επέμβαση που του έγινε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η κατάστασή του είναι αρκετά κρίσιμη. Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος έπαθε κάκωση μηριαίας αρτηρίας, αφού του αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.

Το δεύτερο χειρουργείο αφορούσε τον καθαρισμό των ιστών. Κάτι που είναι απαραίτητο καθώς όταν μια ναυτική φωτοβολίδα περνάει μέσα από τον οργανισμό και χτυπά το σώμα, η καύση της πρωτεϊνικής ύλης συνεχίζεται. Η φλόγα μάλιστα βγαίνει από το σώμα μέχρι να σβήσει, αφού δεν σταματάει μέχρι να σβήσει.

«Είναι παράνομο αυτό που κάνει η αστυνομία, δε μας αφήνουν να μπούμε»

Απόψε ο νέος «κοινός» τόπος συνάντησης ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τις δυνάμεις των ΜΑΤ - Τα επεισόδια στον Βόλο και η επιφυλακή εν όψει ΣΕΦ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10:34 - 08.12.2023

Απόψε ο νέος «κοινός» τόπος συνάντησης ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τις δυνάμεις των ΜΑΤ - Τα επεισόδια στον Βόλο και η επιφυλακή εν όψει ΣΕΦ

Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών έχουν γίνει δύο φορές επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και των ΜΑΤ και σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ. Με βάση τα γεγονότα των τελευταίων ημερών λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι πρέπει όλοι να είναι υποψιασμένοι για το παραμικρό.

Δικηγόρος προσαχθέντα μίλησε στην κάμερα του Sportal και τόνισε πως αυτό που κάνει η αστυνομία είναι παράνομο αφού δεν τους αφήνει να μπουν στο Αλλοδαπών, όπου βρίσκονται οι 424 προσαχθέντες. 

«Μέχρι στιγμής δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν συνήγορο και παρά τις προσπάθειες που έχουνε γίνει και μέσω του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών και μέσω της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιώς και προσφάτως μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ακόμα δεν έχουμε κανένα νεότερο. Είναι απαράδεκτο και δεν στηρίζεται σε κανέναν νόμο όλο αυτό, σε κανέναν απολύτως νόμο», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.