Δικηγόρος προσαχθέντα οπαδού στο Sportal: «Είναι παράνομο αυτό που κάνει η αστυνομία, δε μας αφήνουν να μπούμε» (vid)

Δικηγόρος προσαχθέντα οπαδού στο Sportal: «Είναι παράνομο αυτό που κάνει η αστυνομία, δε μας αφήνουν να μπούμε» (vid)

Sportal newsroom 11:49 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 08.12.2023

Ο Γιάννης Στερπάνος, δικηγόρος προσαχθέντα οπαδού από τα επεισόδια στου Ρέντη μίλησε στην κάμερα του Sportal και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι παράνομο να μην επιτρέπει η αστυνομία την πρόσβαση σε κανέναν συνήγορο.

Σε 424 προσαγωγές έχει προχωρήσει η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες της επίθεσης στον αστυνομικό έξω από το κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη, όπου σημειώθηκαν επεισόδια. 

Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν και ποιοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια. Έξω από το Μεταγωγών από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονται δεκάδες γονείς, καθώς έχουν προσαχθεί τα παιδιά τους και περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Υπάρχουν επίσης πολλοί φίλοι και συγγενείς των προσαχθέντων.

Το Sportal βρίσκεται στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν. Στην κάμερα του Sportal μίλησε ο Γιάννης Στερπάνος, δικηγόρος προσαχθέντα οπαδού και δήλωσε: 

«Μέχρι στιγμής δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν συνήγορο και παρά τις προσπάθειες που έχουνε γίνει και μέσω του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών και μέσω της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιώς και προσφάτως μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ακόμα δεν έχουμε κανένα νεότερο. Είναι απαράδεκτο και δεν στηρίζεται σε κανέναν νόμο όλο αυτό, σε κανέναν απολύτως νόμο».