Αρης: Η δεύτερη μεγάλη πρόκληση

Ο Άκης Μάντζιος.

i

©intime

Αρης: Η δεύτερη μεγάλη πρόκληση

Αλέξης Σαββόπουλος 08:44 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 19.01.2024

Πριν καλά-καλά καταλαγιάσει ο θόρυβος από την πρόκριση επί της ΑΕΚ η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μια δεύτερη μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την 4η θέση.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ο Αρης είναι υποχρεωμένος να… αλλάξει γρήγορα το τσιπάκι στον εγκέφαλό του, αφού η διαβολοεβδομάδα συνεχίζεται και την Κυριακή έχει μπροστά του, μια δεύτερη πρόκληση. Εξίσου μεγάλη από την προηγούμενη. Να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να μειώσει τη διαφορά από την 4η θέση στους δυο βαθμούς βάζοντας μπουρλότο στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων μέσω πρωταθλήματος και φυσικά να αναθεωρήσει την δική του προοπτική για την έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Κάτι που μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, έμοιαζε σε κάποιους ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Άρης: «Έσπασε» την γκίνια 61 χρόνων κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: «Έσπασε» την γκίνια 61 χρόνων κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Άρης πήρε σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, «ξορκίζοντας» την γκίνια που τον ακολουθούσε εδώ και πολλά χρόνια όταν έπαιζε με κάποια ομάδα από τους «Big 4».

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί ο Μάντζιος εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης είναι η δεδομένη κόπωση από την υπερπροσπάθεια της ρεβάνς με την ΑΕΚ όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές υποχρεώθηκαν να παίξουν 120΄ με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Με Ζουλ, Ρουπ και Μπράμπετς εκτός, ο προπονητής του Άρη δεν έχει και πολλά περιθώρια για εκτεταμένο ροτέισον. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το πότε θα οριστεί ο πρώτος αγώνας με τον     για την φάση των «8». Αν θα γίνει δηλαδή την επόμενη εβδομάδα ή πάει για αργότερα. Κάποιες αλλαγές για φρεσκάρισμα της ενδεκάδας πάντως θα γίνουν σίγουρα με τους Παναγίδη, Μενέντες, Πάρντο και Φεράρι να είναι υποψήφιοι να αγωνιστούν.