Νέα τοποθέτηση Καρυπίδη για τελικό: «Βάζω εγώ τα 70.000 αν είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό»

Θόδωρος Καρυπίδης

i

© Intime

Νέα τοποθέτηση Καρυπίδη για τελικό: «Βάζω εγώ τα 70.000 αν είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό»

Αλέξης Σαββόπουλος 19:45 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 12.04.2024

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ πετάει το μπαλάκι στον Δήμο Βόλου για τον τελικό δηλώνοντας ότι βάζει τα 70.000 ευρώ πυ δεν βάζει η ΕΠΟ εφόσον αποφασιστεί να γίνει ο τελικός με κόσμο.

Σήμερα η ΕΠΟ, οπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sportal, απέστειλε ερώτημα σε Άρη και Παναθηναϊκό για το αν δέχονται ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson να γίνει σε άλλο γήπεδο εκτός του Πανθεσσαλικού, αφού αρνείται να συνδράμει τις 70.000 ευρώ που ζήτησε ο Δήμος Βόλου για να καλύψει μέρος των εξόδων που απαιτούνται για να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες στο γήπεδο και περιμένει απάντηση μέχρι τη Δευτέρα.

Ο Αρης ήδη απάντησε στην επιστολή της ΕΠΟ δηλώνοντας την επιθυμία του να τηρηθεί η προκήρυξη λέγοντας ότι:

«Αν δεν μπορούν να το έχουν έτοιμο όπως όφειλαν να το έχουν από καιρό τότε και πάλι Βόλο χωρίς κόσμο. ΟΑΚΑ όχι. Τελικός μόνο στο Βόλο. Αυτό λέει η προκήρυξη αυτό επιβάλει η ισονομία».

Ο Θόδωρος Καρυπίδης το… πηγαίνει και λίγο παραπέρα και αφού πρώτα πέταξε το μπαλάκι στον Παναθηναϊκό για τελικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, κάτι που δεν συζητά ο Τερίμ, με νέα τοποθέτησή του πετάει το μπαλάκι στον Δήμο Βόλου στον οποίο ανήκει το Πανθεσσαλικό αλλά εμμέσως και στην ΕΠΟ λέγοντας:

«Βάζω εγώ τα 70.000 ευρώ εφόσον έχουν έτοιμο το γήπεδο και δέχονται να γίνει τελικός με κόσμο…»