Άρης: Ο Μάνου Γκαρθία έχει ήδη κυκλώσει το ματς με τον Παναιτωλικό
i

©intime

Άρης: Ο Μάνου Γκαρθία έχει ήδη κυκλώσει το ματς με τον Παναιτωλικό

Γιατί η εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη στο Αγρίνιο στα μέσα του Γενάρη είναι το παιχνίδι στο οποίο ενδέχεται να κάνει, μετά από ένα χρόνο, την επανεμφάνισή του, ο Ισπανός μέσος.

Μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις της χρονιάς για τον Άρη, το 2023 την κρατούσε για το φινάλε. Πρόκειται χωρίς δεύτερη κουβέντα για την επιστροφή στις προπονήσεις του σούπερ άτυχου της περσινής σεζόν Μάνου Γκαρθία. Ο 25χρονος Ισπανός αφήνει σιγά-σιγά πίσω του μια πολύ δύσκολη και συνάμα ψυχοφθόρα περίοδο δέκα μηνών, δηλαδή από τις 7 Φεβρουαρίου που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, μέχρι πριν από λίγες μέρες που συμμετείχε για πρώτη φορά στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο καθοριστικό βήμα που θα είναι να τον δούμε να αγωνίζεται ξανά σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη.

Η επανένταξη του Μάνου Γκαρθία θα είναι σταδιακή και καθόλου βιαστική, λαμβάνοντας υπόψη τι έχει προηγηθεί. Βασικό κριτήριο θα είναι, να συνεχίσει το επόμενο διάστημα να προπονείται απρόσκοπτα και δίχως πόνους. Εφόσον το πρόγραμμα κυλήσει ομαλά για τον 25χρονο παίκτη, τότε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, είναι ένας πρώτος στόχος που έχει βάλει τόσο ο ίδιος όσο και το club, για την επανεμφάνισή του. Είναι ο ενδιάμεσος αγώνας μεταξύ των δυο καθοριστικών ματς με την ΑΕΚ (10 και 17) για το κύπελλο, στο οποίο είναι πολύ πιθανό, ο προπονητής του Άρη, να προχωρήσει σε υποχρεωτικό ροτέισον. Αυτό ενδεχομένως να είναι ένας καλός λόγος, ώστε ο Γκαρθία να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή, και γιατί όχι να πάρει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, μετά από ένα χρόνο.