Αρης: Ο στόχος του κυπέλλου και οι αναγκαίες ανάσες
i

@intime

Αρης: Ο στόχος του κυπέλλου και οι αναγκαίες ανάσες

Αλέξης Σαββόπουλος 13:08 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 29.01.2024

Ο Ακης Μάντζιος δεν θα ρισκάρει με τον Φαμπιάνο και σκοπεύει να ξεκουράσει κάποιους ακόμη απο τους βασικούς. Ματς ευκαιρία για Ζουλ και αρκετές απο τις ρεζέρβες.

Πριν καλά επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά τη νίκη στον αγώνα με την Κηφισιά, ο Αρης αναχωρεί σήμερα για τον Βόλο όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Νίκη Βόλου στη ρεβάνς του 3-0. Το βασικό ζητούμενο για τον Ακη Μάντζιο που είναι κι αυτό που θα καθορίσει τις επιλογές του είναι σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβληματα τραυματισμών και όσωςν είναι αρκετά επιβαρυμένοι απο τα οκτώ ματς που έχουν δώσει οι κιτρινόμαυροι μεσα στον Ιανουάριο.

Ο Φαμπιάνο που απο το 83΄ του αγώνα με την Κηφισιά αντιμετώπιζε πρόβλημα στον προσαγωγό αλλά ολοκλήρωσε το 90λεπτο, δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό αλλά, ανεξάρτητα απο αυτό, θα μείνει εκτός αποστολής του αγώνα Κυπέλλου στο Βόλο ώστε να πάρει τον χρόνο του και να ξεκουραστεί εν όψει Πανσερραϊκού. Με δεδομένη την ασφάλεια που προσφέρει το σκορ του πρώτου αγώνα, ο προπονητής του Αρη, είναι βέβαιο ότι θα αφήσει εκτός αποστολής κι άλλους βασικούς. Οντουμπάτζο, Σουλεϊμάνοφ και Φετφατζίδης είναι οι υποψήφιοι να μείνουν στη Θεσσαλονίκη. 

Τις επιλογές του στην ενδεκάδα θα καθορίσει η κατάσταση των υπόλοιπων που θα ταξιδέψουν στον Βόλο. Ο Μπράμπετς που ήταν τιμωρημένος με την Κηφισιά, θα είναι πιθανότατα ο ένας στόπερ. Το πλάνο είναι να αγωνιστεί βασικός ο Βέλεθ, όμως κάποιες ενοχλήσεις του Ισπανού στον προσαγωγό, ίσως αναγκάσουν τον Μάντζιο να διαφοροποιήσει το πλάνο του και να επιλέξει κάποιον άλλον, αφού και ο Ρόουζ είναι επιβαρυμένος. Στην αποστολή πιθανότατα θα είναι μετά απο καιρό και ο Ζουλ, προκειμένου να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του.