Ο Τσαβαρία και η περίπτωση Κορνού

Πιερ Κορνούτ

i

Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Ο Τσαβαρία και η περίπτωση Κορνού

Αλέξης Σαββόπουλος 10:20 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 12.01.2024

Επείγεται ο Αρης για να κλείσει αριστερό μπακ. Νέο όνομα ο Γάλλος Κορνούντ της Μακάμπι Χάιφα.

Ο Αρης καίγεται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ με την περίπτωση του Τσαβαρία να είναι σε περίοπτη θέση όπως έγραψε το Sportal. Η καθυστέρηση στην απόφαση της Ράγιο για τον δανεισμό του παίκτη, στρέφει τους κιτρινόμαυρους και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή  του Πιέρ Κορνού  της Μακάμπι Χάιφα που έχει προταθεί εδώ και δέκα μέρες, αλλά ο Αρης είχε προτεραιότητα τον Τσαβαρία. 

Για τον παίκτη οι άνθρωποι του Αρη πήραν πληροφορίες και απο τον συμπαίκτη του στην ισραηλινή ομάδα, Ντάνιελ Σούντγκρεν ενώ και ο ποδοσφαιριστής δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στη Θεσσαλονίκη λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Φυσικά επειδή έχει συμβόλαιο ως το 2026, μιλάμε για δανεισμό με οψιόν αγοράς αν και ακόμη, δεν έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του Τσαβαρία.

Ο 27χρονος Γάλλος έμαθε ποδόσφαιρο στην Ισπανία σε Μαγιόρκα, Σαμπαντέλ (29 αγώνες, έξι ασίστ) αλλά και σε Οβιέδο. Η Μακάμπι Χάιφα τον απέκτησε δανεικό το καλοκαίρι του 2022 κι έναν χρόνο αργότερα πήρε και τα δικαιώματά του από την ισπανική ομάδα καθώς σε 43 αγώνες μοίρασε εννιά ασίστ. Φέτος μετρά 25 συμμετοχές και τρεις ασίστ και ήταν βασικός στα ματς της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό.