Έγινε η νύχτα μέρα στην Αριστοτέλους από χιλιάδες οπαδούς του Άρη που γιόρτασαν τα 110 χρόνια του συλλόγου (gallery)

Έγινε η νύχτα μέρα στην Αριστοτέλους από χιλιάδες οπαδούς του Άρη που γιόρτασαν τα 110 χρόνια του συλλόγου (gallery)

Αλέξης Σαββόπουλος 20:24 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 25.03.2024

Χιλιάδες οπαδοί του Άρη δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης βάφτηκε κιτρινόμαυρο.

Χιλιάδες οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους για να δουν από κοντά τα τμήματα του συλλόγου και τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 110 ετών. Όταν δόθηκε το έναυσμα οι οπαδοί του Άρη άναψαν εκατοντάδες καπνογόνα και δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Ο Άρης, παράλληλα, θα παίξει σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας έπειτα από 14 χρόνια.

Αντίπαλός του θα είναι ο Παναθηναϊκός και μένει να φανεί αν θα γίνει το ματς στις 18 Μαϊου στο Πανθεσσαλικό ή σε κάποιο άλλο γήπεδο (προφανώς το ΟΑΚΑ).

Σε κάθε περίπτωση όλοι ονειρεύονται τον πρώτο τίτλο για την ποδοσφαιρική ομάδα έπειτα απο 54 χρόνια. Ο Άρης έδωσε συνέχεια, λοιπόν, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 110 ετών. Μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς στην πλατεία Αριστοτέλους εμφανίστηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα και τόσο ο τεχνικός Άκης Μάντζιος όσο και οι παίκτες έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε σχεδόν βουρκωμένος: «Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Άρη μας. Να τα χιλιάσει και κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερος και να φέρουμε πολλούς τίτλους στην ομάδα. Είναι συγκινητικό και χθες η βραδιά ήταν συγκκινητική.

Έμεινα έκπληκτος με αυτό που είδα. Είναι σημαντικό σαν οργανισμός να σεβόμαστε το παρελθόν για να έχουμε λαμπρό μέλλον. Θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει το Κύπελλο εδώ».

Ο γκολκίπερ Χουλιάν Κουέστα μίλησε στα ελληνικά, υποσχέθηκε το τρόπαιο κι αποθεώθηκε: «Καλή χρονιά στην οικογένεια του Άρη. Θα φέρουμε το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό».

Ο Τσέχος μέσος Βλάντιμιρ Νταρίντα σχολίασε: «Αισθάμνομαι υπέροχα που είμαι εδώ. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει το κύπελλο. Κι εμείς το θέλουμε. Είναι εκπληκτικοί οι οπαδοί, οι καλύτεροι στην πόλη και θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο για σας».

Στην αρχή, παράλληλα, ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη και στέλεχος της ομάδας Γιώργος Γκουγκουλιάς φώναξε από το μικρόφωνο σύνθημα για το Κύπελλο και ξεσήκωσε τον κόσμο, ο οποίος λίγο πριν αποχωρήσει η ομάδα, φώναξε με όλη τη δύναμη της ψυχής του «Άρης».