Άρης: Οριστικό, φεύγει ο Κάρλσον

Άρης: Οριστικό, φεύγει ο Κάρλσον

Αλέξης Σαββόπουλος 12:34 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 31.12.2023

Σε άδεια ο Σουηδός παίκτης από τον Άρη για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.

Βραχύβια αποδεικνύεται η παρουσία του Νταβιντ Κάρλσον στον Άρη όπως σας είχε προϊδεάσει εδώ και κάποιες μέρες το Sportal. Ο Σουηδός είχε ενημερωθεί πριν τις γιορτές ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα και είχε αρχίσει την αναζήτηση ομάδας. Η οποία από ότι φαίνεται απέδωσε καρπούς αφού ο παίκτης τελεί και επίσημα σε άδεια από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προκειμένου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, πιθανότατα στο πρωτάθλημα της Μαλαισίας.

Ο 29χρονος παίκτης που στα 19 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τον Άρη δεν κατάφερε να σκοράρει, θα αποχωρήσει με μεταγραφή, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης και από το βαρύ συμβόλαιό του θα απαλλαγεί και οικονομικό όφελος θα αποκομίσει. Έτσι ανοίγει και ο δρόμος ώστε να έρθει ο αριστερός εξτρέμ που έχουν στο στόχαστρο οι κιτρινόμαυροι.

Πως επηρεάζει η εθνικότητα τις μεταγραφές του Άρη 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για τον Ιανουάριο, έχοντας υπόψιν αρκετούς παράγοντες. Ένας εξ αυτών είναι και η εθνικότητα. Αυτή τη στιγμή διαθέτει πέντε αλλοδαπούς στο ρόστερ, κάτι  που σημαίνει πως αν δεν φύγει κάποιος, τότε ο Άκης Μάντζιος θα αναγκαστεί να κόβει. 

Αν κάποιος μοιάζει πιθανό να αποχωρήσει αυτός είναι ο Ματαρίτα ο οποίος δεν υπολογίζεται και δεν μοιάζει καθόλου απίθανο να λύσει το συμβόλαιό του.