Η στιγμή της έντασης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (gallery)

Η ένταση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

i

© Intime

Η στιγμή της έντασης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (gallery)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:01 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 08.01.2024

Ένας... χαμός στο φινάλε του ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την αστυνομία να επεμβαίνει για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Μπορεί κόσμο στα γήπεδα να μη βλέπουμε, κάτι που κάνει εντελώς παγωμένη την ατμόσφαιρα, όμως όταν υπάρχει ντέρμπι υπάρχουν και νεύρα. Ένταση. Πάθος.

Καμιά φορά ξεπερνιούνται τα όρια, αλλά έως ένα σημείο... δικαιολογείται. Για ντέρμπι μιλάμε. Και ένα τέτοιο ντέρμπι είχαμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, εκεί που ο Άρης επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη. «γκρεμίζοντας» τον συμπολίτη του από την κορυφή.

Στο τέλος της αναμέτρησης υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονταν στους πάγκους των δύο ομάδων. Με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Καρυπίδης, είχε έντονο διάλογο τόσο με τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, όσο και με συνεργάτες του. Οι δύο άνδρες ήρθαν πολύ κοντά και τα έλεγαν σε έντονο ύφος, ενώ προς εκείνο το μέρος πήγε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος απομακρύνθηκε γρήγορα από έναν αστυνομικό.

Οι αστυνομικοί αλλά και οι ψυχραιμότεροι και από τις δύο πλευρές επενέβησαν προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, κάτι που έγινε πολύ γρήγορα και δίχως να πάρει έκταση το επειδόσιο.

Δείτε φωτογραφίες από την ένταση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: