Ψάχνει να αλλάξει το μομέντουμ του κόντρα στον Ολυμπιακό
i

©intime

Ψάχνει να αλλάξει το μομέντουμ του κόντρα στον Ολυμπιακό

Αλέξης Σαββόπουλος 10:22 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 24.04.2024

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30) με ξεκάθαρο στόχο να σπάσει το σερί των ηττών επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Ποια είναι τα πλάνα ενδεκάδας.

Βικελίδης», με ένα και μοναδικό σκοπό. Να αλλάξει ξεκάθαρα την εικόνα του και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Είναι το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στα playoffs, θέλοντας να αλλάξει το μομέντουμ της. Ο προπονητής του Άρη έχει να αντιμετωπίσει τέσσερις απουσίες. Δεν θα έχει για μια φορά τον Φεράρι και τον Βέλεθ, ενώ απόντες θα είναι και οι τιμωρημένοι Βερστράτε, Ανσαριφάρντ.

Οι απουσίες σε συνδυασμό με την διαχείριση που και σήμερα είναι υποχρεωμένος να κάνει αφού ακολουθεί σε τέσσερις μέρες και ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, κάνουν την σημερινή ενδεκάδα ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Το πρώτο ερωτηματικό αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Κουέστα είναι στην αποστολή, αλλά και η εξαιρετική απόδοση του Χουτεσιώτη με την ΑΕΚ, λογικά θα επιβραβευτεί με την παρουσία του και απόψε κάτω από τα δοκάρια.

Ο Οντουμπάτζο πήρε ανάσες ξεκούρασης και είναι πιθανό να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Μοντόγια στο αριστερό, ενώ στο κέντρο της άμυνας, υπάρχει και η επιλογή του Φαμπιάνο και δεν αποκλείεται να παίξει αυτός δίπλα στον Μπράμπετς. Στα χαφ ο Νταρίντα με τον Ζουλ και τον Μάνου Γκαρθία είναι η πιο πιθανή τριάδα.

Στην επίθεση με την επιστροφή του ο Σουλεϊμάνοφ βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα με τον Σαβέριο στην αριστερή πλευρά και τον Μορόν στην κορυφή.