Χωρίς Όρτα, Ρέτσο ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη - Επέστρεψαν στην αποστολή οι Φορτούνης, Κάρμο και Ροντινέι

Ο Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Χωρίς Όρτα, Ρέτσο ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη - Επέστρεψαν στην αποστολή οι Φορτούνης, Κάρμο και Ροντινέι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:31 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 23.04.2024

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι ετοιμοπόλεμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά την σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Η ομάδα του Πειραιά θα κοντραριστεί με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (24/4, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, με τον Βάσκο να γνωστοποιεί την αποστολή μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης.

Από αυτήν απουσιάζουν οι Ρέτσος, Όρτα, Ρίτσαρντς, Άμπι, Αλεξανδρόπουλος, Καμπράλ και Μπιανκόν, ενώ επιστρέφουν οι Φορτούνης, Κάρμο και Ροντινέι που πήραν ανάσες απέναντι στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ντόη, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

Μεντιλίμπαρ για το πρωτοσέλιδο της MARCA: «Νομίζω ήταν υπερβολή, το σήμα της ομάδας είναι ένα και παντοτινό»

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στη κάμερα της NOVA για το εξώφυλλο της Marca, για εκείνον αλλά και για το παρατσούκλι «Στρατηγός».

Για τη Marca επισήμανε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ήταν υπερβολή. Το σήμα της ομάδας είναι ένα και παντοτινό. Χάρηκα αλλά δεν νομίζω πώς αξίζω τόσο πολύ».

Για το παρατσούκλι που έχει τόνισε: «Δεν τα ξέρω αυτά. Δεν έχω social media. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος λόγω των αποτελεσμάτων και μακάρι να έχουμε τέτοια συνέχεια. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη και τον ενθουσιασμό του όμως μερικά πράγματα δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε για πάντα», πρόσθεσε ο Βάσκος τεχνικός.