«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές» - Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Youth League (vid)

Ολυμπιακός Κ19

i

PrTScr

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές» - Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Youth League (vid)

Sportal newsroom 15:46 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 23.04.2024

Μετά την κατάκτηση του Youth League, η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα και αποθεώθηκε από τον κόσμο!

Σε... θρύλος της Ευρώπης βαφτίστηκε ο Ολυμπιακός Κ19, ο οποίος «πάτησε» τη Μίλαν στον τελικό του Youth League με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Μουζακίτη (60'), Παπακανέλλο (61') και Μπακούλα (66'). Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν μία ονειρική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο.

Κάπως έτσι οι νέοι των «ερυθρόλευκων» έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία.

Λίγο μετά τις 15:00 η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και γνώρισε την αποθέωση από περίπου 100 φίλους των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να χειροκροτήσουν τους παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο διοργάνωσης της UEFA στην Ελλάδα, έπειτα από την ιστορική νίκη με 3-0 επί της Μίλαν.

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές», φώναζαν ρυθμικά οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέποντας τους παίκτες να πλησιάζουν με το πούλμαν στον ειδικό χώρο του αεροδρομίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από την πλευρά τους, απολάμβαναν τη στιγμή και την αποθέωση ενώνοντας τις φωνές τους με τα συνθήματα του κόσμου που φώναζε «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό».