Τζόρτζεβιτς: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν αυτό που πέτυχαν αυτά τα παιδιά» (pic)

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

i

©intime

Τζόρτζεβιτς: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν αυτό που πέτυχαν αυτά τα παιδιά» (pic)

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story, στο οποίο ευχήθηκε στους Νέους του Ολυμπιακού για το μεγάλο κατόρθωμά τους.

Σε... θρύλος της Ευρώπης βαφτίστηκε ο Ολυμπιακός Κ19, ο οποίος «πάτησε» τη Μίλαν στον τελικό του Youth League με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Μουζακίτη (60'), Παπακανέλλο (61') και Μπακούλα (66'). Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν μία ονειρική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο.

Κάπως έτσι οι νέοι των «ερυθρόλευκων» έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία.

Πλέον, ως νικητές του Youth League, οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα έχουν μία θέση στο Διηπειρωτικό Κ20 του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο, η οποία κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20, με τον αγώνα να διεξάγεται στη Βραζιλία.

Με αφορμή αυτό το σπουδαίο γεγονός, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story, στο οποίο ευχήθηκε στους Νέους του Ολυμπιακού για το μεγάλο κατόρθωμά τους.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν αυτό που πέτυχαν αυτά τα παιδιά», έγραψε σε ανάρτησή του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: