Ο Κουτσογούλας κοιμήθηκε με το τρόπαιο του Youth League όπως ο Μέσι (pic)
i

©SS Instagram

Ο Κουτσογούλας κοιμήθηκε με το τρόπαιο του Youth League όπως ο Μέσι (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:10 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 23.04.2024

Ο αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού, Θανάσης Κουτσογούλας αντέγραψε τον Λιονέλ Μέσι, καθώς κοιμήθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο του Youth League.

Σε... θρύλος της Ευρώπης βαφτίστηκε ο Ολυμπιακός Κ19, ο οποίος «πάτησε» τη Μίλαν στον τελικό του Youth League με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Μουζακίτη (60'), Παπακανέλλο (61') και Μπακούλα (66'). Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν μία ονειρική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο.

Κάπως έτσι οι νέοι των «ερυθρόλευκων» έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία.

Πλέον, ως νικητές του Youth League, οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα έχουν μία θέση στο Διηπειρωτικό Κ20 του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο, η οποία κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20, με τον αγώνα να διεξάγεται στη Βραζιλία.

Όπως είναι λογικό, οι «ερυθρόλευκοι» το χάρηκαν και το γιόρτασαν με την ψυχή τους, με τον αρχηγό της ομάδας, Θανάση Κουτσογούλα, να το ζει με τον δικό του διαφορετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών αντέγραψε τον Λιονέλ Μέσι και φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο του Youth League αγκαλιά στο κρεβάτι του.