Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: Ο Αστέρας συνεχάρη την Κ19 του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Ολυμπιακός Κ19

i

©asterastripolis

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: Ο Αστέρας συνεχάρη την Κ19 του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Κώστας Τόπας 10:56 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 23.04.2024

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης συνεχάρη την Κ19 του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του UEFA Youth League.

Σε... θρύλος της Ευρώπης βαφτίστηκε ο Ολυμπιακός Κ19, ο οποίος «πάτησε» τη Μίλαν στον τελικό του Youth League με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Μουζακίτη (60'), Παπακανέλλο (61') και Μπακούλα (66'). Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν μία ονειρική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο.

Κάπως έτσι οι νέοι των «ερυθρόλευκων» έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης συνεχάρη την Κ19 του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του UEFA Youth League.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του UEFA Youth League. Η επιτυχία σας αντανακλά στη δουλειά που γίνεται σε επίπεδο ακαδημιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γεμίζει με φιλοδοξίες και όνειρα όλους τους νεαρούς αθλητές», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Αρκάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Τρίπολης διαθέτει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και έχει βγάλει σπουδαία ονόματα. Η δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα των περισσότερων αγώνων. Ολες οι ομάδες των ακαδημιών του Αστέρα βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και είναι άκρως ανταγωνιστικές κάθε χρόνο.