Τέλος οι Νέοι: Αυτό είναι το μέλλον του Συλαϊδόπουλου

Συλαϊδόπουλος

i

Συλαϊδόπουλος/©Intime

Τέλος οι Νέοι: Αυτό είναι το μέλλον του Συλαϊδόπουλου

Διονύσης Βερβελές 10:18 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 23.04.2024

Ο Έλληνας τεχνικός πλέον αφοσιώνεται 100% στην πρώτη ομάδα…

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αναμφίβολα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των ημερών, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κατέκτησε στους Νέους το Youth League.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε το δικό του... μπαμ στην επικαιρότητα σε μία περίοδο που οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα πήγαιναν καλά. Εκεί που η πρώτη ομάδα δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα ήρθαν οι Νέοι με τον Συλαϊδόπουλο στον πάγκο να κάνουν την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, να ασχολούνται μαζί τους.

Έτσι το όνομα του Έλληνα τεχνικού ακούστηκε έντονα και έφτασε μέχρι στο σημείο να κάτσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού ως πρώτος προπονητής!

Ήταν 10 Φεβρουαρίου όταν ο Συλαϊδόπουλος μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο του έκατσε στον πάγκο της πρώτης ομάδας στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 4-0.

Ήταν λίγα 24ωρα μετά από την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» επί της Ίντερ στο Καραϊσκάκη, για τους «16» του Youth League. Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα ο Συλαϊδόπουλος συζητιέται έντονα. Μέχρι που έφτασε στο σημείο να ενσωματωθεί στο τεχνικό επιτελείο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τώρα να πανηγυρίσει με τους Νέους την κατάκτηση του Youth League και οι Νέοι του Ολυμπιακού να αναδειχθούν πρωταθλητές Ευρώπης!

Το τελευταίο του ματς

Αυτό το οποίο έχει αποφασίσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος για τη συνέχεια, είναι να αφοσιωθεί στα καθήκοντά του ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Μεντιλίμπαρ.

Ο αγώνας με τη Μίλαν στον τελικό του Youth League ήταν ο τελευταίος του Έλληνα κόουτς στον πάγκο των Κ19. Σίγουρα θα παρακολουθεί στενά τη συνέχεια της ομάδας των Νέων, αφού έχουν μπροστά τους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League Κ19, αλλά ως πρώτος προπονητής θα είναι πλέον ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. Είναι κάτι το οποίο έχει αποφασιστεί, έτσι ώστε και ο Συλαϊδόπουλος να είναι 100% με την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων».