Αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός δεν το έχει καταφέρει καμία άλλη ελληνική ομάδα!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Συλαϊδόπουλος

Αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός δεν το έχει καταφέρει καμία άλλη ελληνική ομάδα!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:37 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 22.04.2024

Ένα ιστορικό επίτευγμα που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ομάδα πέτυχε ο Ολυμπιακός Κ19, μετά τη νίκη επί της Μίλαν και την κατάκτηση του Youth League.

Στην κορυφή της Ευρώπης έφτασε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη κόντρα στη Μίλαν, της οποίας και επικράτησε με 3-0 στον τελικό του Youth League. Ο σύλλογος του Πειραιά «καθάρισε» μέσα σε έξι λεπτά τους Ιταλούς και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ένα τρόπαιο το οποίο συνοδεύεται και με ένα ιστορικό επίτευγμα, το οποίο ανήκει πλέον στους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός K19 έγινε η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο. Η μοναδική ομάδα της χώρας μας που έχει φέρει ευρωπαϊκή κούπα ήταν η Εθνική Ελλάδας, με το κατόρθωμά της όμως να αφορά εθνικό επίπεδο.

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Μην ξεχνάτε τον Ρέτσο!» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:33 - 22.04.2024

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Μην ξεχνάτε τον Ρέτσο!» (vid)

Σε πελάγη ευτυχίας ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού Κ19 κόντρα στη Μίλαν και την κατάκτηση του UEFA Youth League, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Για την ιστορία, τα γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός προέκυψαν από τους Μουζακίτη, Παπακανέλλο και Μπακούλα, οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Ο πρώτος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, ο δεύτερος με διαγώνιο σουτ και ο τρίτος με ένα εντυπωσιακό «ψαλιδάκι».