Υπόκλιση της Μίλαν στον Ολυμπιακό: «Πρέπει να τον συγχαρούμε, ήταν καλύτερος»

Υπόκλιση της Μίλαν στον Ολυμπιακό: «Πρέπει να τον συγχαρούμε, ήταν καλύτερος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:50 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 23.04.2024

Η Μίλαν αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League.

Σε... θρύλος της Ευρώπης βαφτίστηκε ο Ολυμπιακός Κ19, ο οποίος «πάτησε» τη Μίλαν στον τελικό του Youth League με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Μουζακίτη (60'), Παπακανέλλο (61') και Μπακούλα (66'). Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν μία ονειρική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο.

Κάπως έτσι οι νέοι των «ερυθρόλευκων» έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία.

Πλέον, ως νικητές του Youth League, οι ποδοσφαιριστές του Συλαϊδόπουλου θα έχουν μία θέση στο Διηπειρωτικό Κ20 του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο, η οποία κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20, με τον αγώνα να διεξάγεται στη Βραζιλία.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι «ροσονέρι» αναγνώρισαν την ανωτερότητα της ομάδας του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και μεταξύ άλλων στο report του αγώνα που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τους ανέφεραν: «Ο δυνατός Ολυμπιακός πανηγύρισε και πρέπει να τον συγχαρούμε που αποδείχθηκε καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χάρις σε μία φονική του αντεπίθεση στο παιχνίδι».

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης συνεχάρη την Κ19 του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του UEFA Youth League.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης συνεχάρη την Κ19 του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του UEFA Youth League.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του UEFA Youth League. Η επιτυχία σας αντανακλά στη δουλειά που γίνεται σε επίπεδο ακαδημιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γεμίζει με φιλοδοξίες και όνειρα όλους τους νεαρούς αθλητές», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Αρκάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Τρίπολης διαθέτει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και έχει βγάλει σπουδαία ονόματα. Η δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα των περισσότερων αγώνων. Ολες οι ομάδες των ακαδημιών του Αστέρα βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και είναι άκρως ανταγωνιστικές κάθε χρόνο.