Αυτοί οι τρεις της Κ19 είναι που κέντρισαν τα βλέμματα των Ιταλών - Τι σκοπό έχει ο Ολυμπιακός

Αυτοί οι τρεις της Κ19 είναι που κέντρισαν τα βλέμματα των Ιταλών - Τι σκοπό έχει ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 13:18 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 23.04.2024

Τρεις ποδοσφαιριστές έχουν βάλει στο «μάτι» τους…

Δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα αυτό το οποίο κατάφεραν οι Νέοι του Ολυμπιακού και είναι πολύ λογικό να έχουν μπει στο... μικροσκόπιο ομάδων της Ευρώπης. Δεν είναι κάτι παράλογο να συμβαίνει αυτό, από τη στιγμή που οι ίδιοι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί τους με την κατάκτηση του Youth League!

Από το ματς που έδωσαν οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού με την Ίντερ και μετά, υπάρχουν ομάδες της Ευρώπης οι οποίες έχουν βάλει στο... μάτι τους μικρούς και τους κοιτούν στη μέχρι τώρα πορεία τους. Ήταν εκείνος ο αγώνας με την Ίντερ που άρχισαν να κάνουν «ντόρο» οι μικροί της ομάδας του Πειραιά και όσο προχωρούσαν όλο και περισσότερο τραβούσαν τα βλέμματα πάνω τους.

Έτσι και ομάδες της Ιταλίας πρόσθεσαν τρεις ποδοσφαιριστές στη λίστα τους και ενδιαφέρονται για την περίπτωσή τους. Όσο και αν κάνει εντύπωση, μέσα σε αυτούς τους τρεις δεν είναι ο Χαράλαμπος Κωστούλας, ο οποίος βέβαια έχει κάνει και αυτός το δικό του θόρυβο με τα όσα έκανε σε όλη τη διοργάνωση του Youth League.

Ο λόγος για τους Ισίδωρο Κουτσίδη, Χρήστο Μουζακίτη και Φάνη Μπακούλα. Τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν βασικοί σε όλη τη διοργάνωση και στον τελικό κόντρα στη Μίλαν πραγματοποίησαν μία εξίσου καλή εμφάνιση με τις προηγούμενες που είχαν και μάλιστα οι Μουζακίτης, Μπακούλας ήταν οι σκόρερ των δύο εκ των τριών γκολ του Ολυμπιακού στον τελικό.

Άλλωστε το γκολ του Μπακούλα θα συζητιέται για αρκετό καιρό ακόμη, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι λένε ότι είναι το καλύτερο γκολ της σεζόν στη φετινή διοργάνωση!

Δύο από τις ομάδες της Ιταλίας που έχουν δει τους μικρούς των «ερυθρόλευκων», είναι οι Γιουβέντους και Μπολόνια. Χωρίς, όμως, να έχει γίνει κάποια συγκεκριμένη κίνηση, παρά μόνο έχουν φροντίσει οι άνθρωποι των ομάδων αυτών να παρακολουθήσουν από κοντά ματς των Πειραιωτών.

Φυσικά από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να αφήσει έτσι τα ταλέντα του, άλλωστε οι Μουζακίτης, Κουτσίδης μέσα στη σεζόν υπέγραψαν και τα νέα τους συμβόλαια με τους «ερυθρόλευκους».