Η Μίλαν έπαιξε στη διαπασών μουσική techno για να καλύψει τους πανηγυρισμούς της Ίντερ (vid)

Ίντερ

i

PrtScr

Η Μίλαν έπαιξε στη διαπασών μουσική techno για να καλύψει τους πανηγυρισμούς της Ίντερ (vid)

Κώστας Τόπας 14:09 - 23.04.2024

Μετά το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι της Μίλαν μετέδωσαν δυνατή μουσική techno στο γήπεδο για να καλύψουν τους εορτασμούς της Ίντερ, του μεγάλου αντιπάλου τους που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Το τρομερό σενάριο συνέβη για την Μίλαν. Οι «ροσονέρι» έχασαν εντός έδρας τη Δευτέρα (22/04) από τη μεγάλη αντίπαλό τους, την Ίντερ (1-2), η οποία, ταυτόχρονα, επισημοποίησε τον 20ο τίτλο της στην Ιταλία μιας και κατέκτησε στο Scudetto. Και το να βλέπουν τους «νερατζούρι» να πανηγυρίζουν αυτό το πρωτάθλημα στο γήπεδο που μοιράζονται οι δύο σύλλογοι ήταν προφανώς υπερβολικό για τους οπαδούς της μιας βραδιάς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πολλά ιταλικά ΜΜΕ, το ηχοσύστημα στο «Σαν Σίρο» μετέδωσε εκκωφαντική techno μουσική για να καλύψει τον θόρυβο των πανηγυρισμών μεταξύ των παικτών της Ίντερ και των 7.500 οπαδών τους που είχαν πάρει τις θέσεις τους στο Curva Nord.

Ο DJ της Μίλαν δεν είναι ο μόνος που είχε μια κακή εμπειρία με την χαρά της «μισητής» Ιντερ. Τα πράγματα χειροτέρεψαν και στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του αγώνα με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Τέο Ερναντές για μια σύγκρουση με τον Ντένζελ Ντάμφρις, ο οποίος επίσης αποβλήθηκε από το ντέρμπι. Τα πράγματα όμως δεν έμειναν εκεί. Ο αρχηγός της Μίλαν, Νταβίντε Καλάμπρια, δέχθηκε κόκκινη κάρτα μετά από γροθιά στο πρόσωπο του Νταβίντε Φράτεσι λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτές οι αντιδράσεις δεν εμπόδισαν τους άντρες του Σιμόνε Ιντζάγκι να πανηγυρίσουν όπως ο Λαουτάρο Μαρτίνες, που έγινε ευρέως αποδεκτός από τους οπαδούς των «νερατζούρι» και αποθεώθηκε. Ο σύλλογος της Λομβαρδίας είχε σχεδιάσει τα πάντα με την εμφάνιση μιας μεγάλης σημαίας σε μαύρα και μπλε χρώματα που έφερε την επιγραφή των 20 τίτλων.

Μετά από πολλά λεπτά πανηγυρισμού στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα επέστρεψε στα αποδυτήρια για πανηγυρίσουν έξαλλα, ανοίγοντας μπουκάλια σαμπάνιας, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport». Στο Curva Sud, οι ultras της Ίντερ είχαν επιδείξει ένα πανό στο τέλος του αγώνα, ως τελειωτικό χτύπημα στην περηφάνια του οικοδεσπότη τους που διήρκησε μία βραδιά: «Υπενθυμίστε τη Madonina (μέρος στην πόλη όπου θα γιορταστεί ο τίτλος) ποιος είναι πρωταθλητής και ποιος κλαίει;»