Αρης: Στη Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Πάβισιτς
i

©intime

Αρης: Στη Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Πάβισιτς

Αλέξης Σαββόπουλος 09:33 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 17.01.2024

Δανεικός ως το καλοκαίρι στη Ρουμάνικη ομάδα, παραχωρείται ο 29χρονος μέσος του Άρη.

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο, αποχωρεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τον Ντομαγκόι Πάβισιτς που θα συνεχίζει την καριέρα του στη Ρουμανία και τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα ρουμάνικα ΜΜΕ. αλλά και τα social media της Ντιναμό. Ο 29χρονος Κροάτης θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη ρουμάνικη ομάδα, ως το καλοκαίρι, και αποτελεί επιλογή του Κροάτη τεχνικού της Ντιναμό Ζέλικο Κόπιτς. Όταν και θα επιστρέψει και θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με δεδομένο ότι έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο.

Ο Πάβισιτς, που αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του πρώην τεχνικού διευθυντή του Άρη, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, αγωνίστηκε ελάχιστα με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων στο πρώτο μισό της σεζόν και καμία φορά βασικός. Για την ακρίβεια έπαιξε ως αλλαγή στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Άρη και 16΄ συνολικά λεπτά με Λαμία και Τρίπολη στο πρωτάθλημα όπου ήταν και η μοναδική φορά που τον χρησιμοποίησε ο Μάντζιος. Στην ίδια διαδικασία αποχώρησης βρίσκεται και ο Νταβίντ Κάρλσον για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του (η Νόρκεπινγκ είναι η τελευταία), καθώς και ο Ματαρίτα.

Ο Άρης υποδέχεται τη Μπούντουτσνοστ με στόχο τη νίκη που θα του δώσει σημαντικό πλεονέκτημα
EUROCUP

08:51 - 17.01.2024

Ο Άρης υποδέχεται τη Μπούντουτσνοστ με στόχο τη νίκη που θα του δώσει σημαντικό πλεονέκτημα

Άρης και Μπούντουτσνοστ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη 15η αγωνιστική του Eurocup. Ο αγώνας διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και σε περίπτωση νίκης οι γηπεδούχοι παίρνουν σημαντικό προβάδισμα εναντίον των σημερινών του αντιπάλων.