«Αρνητικός στο να αναλάβει τον Ολυμπιακό ο Ρεμπρόφ»

Σεργκέι Ρεμπρόφ

i

© PrtScr

«Αρνητικός στο να αναλάβει τον Ολυμπιακό ο Ρεμπρόφ»

Sportal newsroom 09:15 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 06.05.2023

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν είναι διατεθειμένος να μετακομίσει στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ουκρανία.

Ο Ουκρανός τεχνικός εργάζεται στην Αλ Αΐν και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως προσέγγισαν την πλευρά του Ρεμπρόφ, ωστόσο εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ουκρανικό δημοσίευμα της «footboom.com», η οποία τονίζει ότι ο Ρεμπρόφ απέρριψε την πρόταση που του κατέθεσαν οι Πειραιώτες.

«Ο προπονητής της Αλ Αΐν Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν θέλει να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες πως η ελληνική ομάδα εξετάζει τον Ρεμπρόφ για τη θέση του προπονητή. Αλλά οι εκπρόσωποι του Ουκρανού τεχνικού είπαν ως αυτό είναι απίθανο. Ο Ρεμπρόφ απέρριψε αυτή την επιλογή», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Στην Ουκρανία μάλιστα υπογραμμίζουν ότι προτεραιότητα του 48χρονου τεχνικού είναι να παραμείνει στην Αλ Αΐν, στην οποία εργάζεται από το 2021.