Υπέροχη σκηνή, ο 18χρονος Γκιουλέρ σκούπιζε τα δάκρυα από το πρόσωπο της μητέρας του κατά την παρουσίασή του στην Ρεάλ (vid)

Ο Άρντα Γκιουλέρ και η μητέρα του

i

PrtScr

Υπέροχη σκηνή, ο 18χρονος Γκιουλέρ σκούπιζε τα δάκρυα από το πρόσωπο της μητέρας του κατά την παρουσίασή του στην Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας 14:29 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 07.07.2023

Ο 18χρονος, Άρντα Γκιουλέρ εθεάθη να σκουπίζει τα δάκρυά του από το πρόσωπο της μητέρας του κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την Πέμπτη (06/07), η Ρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου, Άρντα Γκιουλέρ. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έμοιαζε φαβορί, όμως η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ κινήθηκε εξαιρετικά και «έκλεψε» ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός εθεάθη να σκουπίζει τα δάκρυα της μητέρας του, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για την μεταγραφή του γιου της στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 18χρονος βρέθηκε στο προσκήνιο μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων στην τουρκική, Φενέρμπαχτσε. Ως αποτέλεσμα των εμφανίσεών του, έχει ονομαστεί ο «Τούρκος Μέσι». Αφού σημείωσε έξι γκολ σε 35 εμφανίσεις για τη Φενέρμπαχτσε την περασμένη σεζόν, συνδέθηκε με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ και η Νιούκαστλ προτού σφραγίσει τη μεταγραφή του στην Ρεάλ. Κατά την παρουσίασή του στα ΜΜΕ, ο Τούρκος νεαρός είπε: «Θέλω να γίνω θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης».

Ενώ ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ τόνισε από την πλευρά του: «Σε ευχαριστώ που επέλεξες τη Ρεάλ Μαδρίτης για να γράψεις την ιστορία σους. Σε ηλικία μόλις 18 ετών εκπληρώνεις ένα από τα μεγάλα σου όνειρα».

Ο Γκιουλέρ θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 24 για τη σεζόν 23/24 και παράλληλα γίνεται η δεύτερη μεγάλη απόκτηση του καλοκαιριού για τους Μαδριλένους, αφού νωρίτερα εξασφάλισαν την υπογραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ από τη Ντόρτμουντ.