Άρσεναλ: Απέκτησε και τον Γιακούμπ Κίβιορ
i

Κίβιορ/Photo by David S. Bustamante/Getty Images/Ideal Images

Άρσεναλ: Απέκτησε και τον Γιακούμπ Κίβιορ

Sportal newsroom 15:05 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 20.01.2023

Ακόμα μία μεταγραφή μέσα σε διάστημα μίας ημέρας έκανε η Άρσεναλ, παίρνοντας τον αμυντικό της Σπέτσια, Γιακούμπ Κίβιορ.

Έχει πάρει «φωτιά» η Άρσεναλ στις μεταγραφές. Μετά την απόκτηση του Λεάντρο Τροσάρ η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα υπέγραψε και τον Γιακούμπ Κίβιορ. 

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «κανονιέρηδες» ήρθαν σε συμφωνία με την Σπέτσια για τον 22χρονο Πολωνό, με το συμβόλαιό του να έχει διάρκεια πέντε χρόνων. Η μεταγραφή για την ομάδα του βόρειου Λονδίνου θα κοστίσει είκοσι εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους.

Οι προσωπικοί όροι έχουν ήδη συμφωνηθεί, οπότε το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίχτη είναι τα ιατρικά, που θα γίνουν μέσα στις επόμενες δύο μέρες και η ανακοίνωσή του. 

Ο 22χρονος έχει φορέσει τη φανέλα της πολωνικής Τιχί, της Άντερλεχτ, της Σπορ Ποντμπρεζόβα και της Ζιλίνα. Από εκεί έκανε το βήμα παραπάνω, πηγαίνοντας στην Ιταλία για χάρη της Σπέτσια. Στην ιταλική ομάδα έχει 43 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ με τη Ζιλίνα έχει συμμετοχές και στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. 

Βρέθηκε και στην αποστολή της εθνικής Πολωνίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός.