Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος πίσω από την εξαγριωμένη επίθεση του Γουόκερ στον βοηθό του Αρτέτα (vids)

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι

i

PrtScr

Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος πίσω από την εξαγριωμένη επίθεση του Γουόκερ στον βοηθό του Αρτέτα (vids)

Κώστας Τόπας 08:47 - 10.10.2023

Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος πίσω από τη δημόσια διαμάχη του Κάιλ Γουόκερ με τον βοηθό του Μικέλ Αρτέτα Νίκολας Τζόβερ, μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι εντάσεις ήταν υψηλές μετά τη δραματική νίκη της Άρσεναλ με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή (08/10), με τον Κάιλ Γουόκερ να εμπλέκεται σε έξαλλο καβγά με έναν από το επιτελείο των «κανονιέρηδων», τον Τζόβερ. Ο αμυντικός των Πολιτών φάνηκε να σνομπάρει τη χειραψία με τον Τζόβερ, προκαλώντας έναν καυγά μεταξύ των δύο ομάδων.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αρνήθηκε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για το περιστατικό, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι γνώριζε τον λόγο πίσω από την αναταραχή.

«Ξέρω τι συνέβη, αλλά δεν θέλω να πω τίποτα. Το ξέρουν», είπε ο τεχνικός της Σίτι στους δημοσιογράφους.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Γουόκερ αρνήθηκε να δώσει το χέρι του σε έναν από τους βοηθούς του Αρτέτα,  φαίνεται ότι ήταν μια συλλογιστική απόφαση, σε αντίθεση με μια αντίδραση της στιγμής. Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, υπήρξε απογοήτευση στο στρατόπεδο της Σίτι όταν ο Τζόβερ αρνήθηκε να τους δώσει τα χέρια μετά τις δύο νίκες του πρωταθλήματος επί της Άρσεναλ την περασμένη σεζόν.

Στο τέλος των δύο αγώνων της Premier League την περασμένη περίοδο, που κέρδισε η Μάντσεστερ Σίτι, ο Τζόβερ στάθηκε με τα χέρια πίσω από την πλάτη του, σαφές σημάδι ότι δεν θα έδινε τα χέρια με κανέναν από τους πρώην συναδέλφους του, καθώς στο παρελθόν εργαζόταν στους Πολίτες.

Και φυσικά, η υποκρισία του να προσφέρει στον Γουόκερ μια χειραψία μετά τη νίκη το βράδυ της Κυριακής θα μπορούσε σχεδόν να θεωρηθεί ως ειρωνική, ειδικά δεδομένης της προηγούμενης συμπεριφοράς του.