Οι οπαδοί της Άρσεναλ είναι θυμωμένοι με τον Αρτέτα παρά τη νίκη με 6-0 της Σέφιλντ (vid)

Μικέλ Αρτέτα

i

©printscreen

Οι οπαδοί της Άρσεναλ είναι θυμωμένοι με τον Αρτέτα παρά τη νίκη με 6-0 της Σέφιλντ (vid)

Κώστας Τόπας 10:08 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 05.03.2024

Η Άρσεναλ μπορεί να κέρδισε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 6-0 το βράδυ της Δευτέρας (04/03), αλλά αυτό δεν εμπόδισε κάποιους οπαδούς να τα βάλουν με τον Μικέλ Αρτέτα.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν δει και τους δύο αντιπάλους τους για τον τίτλο, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να κερδίζουν το Σαββατοκύριακο κι έτσι έπρεπε να κάνουν κι αυτοί το καθήκον τους εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα όχι μόνο έβγαλε εις πέρας την αποστολή αλλά κατάφερε να διασύρει τον αντίπαλο της, επικρατώντας 6-0!

Η Άρσεναλ, η οποία προηγήθηκε με 4-0 σε 25 λεπτά, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος που κέρδισε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με τουλάχιστον πέντε γκολ μετά από πρόσφατες αναμετρήσεις στο δρόμο εναντίον της Μπέρνλι και της Γουέστ Χαμ. Αλλά φαινόταν ότι δεν ήταν όλοι οι οπαδοί της Άρσεναλ ικανοποιημένοι καθώς κάποιοι ήταν εξαγριωμένοι με τις επιλογές του Μικέ Αρτέτα.

Ο Ισπανός τεχνικός, επέλεξε να βάλει στο ματς από τον πάγκο τους Φάμπιο Βιέρα, Τόμας Πάρτεϊ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Λεάντρο Τροσάρντ και Σέντρικ Σοάρες. Σε αντίθεση με τον Εμίλ Σμιθ Ρόου, ο οποίος αγνοήθηκε και παρακολούθησε ολόκληρη την αναμέτρηση από τον πάγκο. Ο 23χρονος έχει δυσκολευτεί να αγωνιστεί αυτή τη σεζόν, έχοντας 357 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπήρξε ένας τραυματισμός με πρόβλημα στο γόνατο, αλλά κάποιοι ένιωσαν ότι ο Εμίλ Σμιθ Ρόου, θα έπρεπε να είχε μια ευκαιρία στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ειδικά όταν η νίκη είχε «σφραγιστεί» από νωρίς. Ο Σμιθ-Ρόου όντως κατάφερε καμέο εναντίον της Νιούκαστλ και της Μπέρνλι και θα ελπίζει να βγει στο γήπεδο το Σάββατο εναντίον της Μπρέντφορντ.

Ο 23χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός αποτελεί εκ των κορυφαίων ταλέντων της ομάδας του, όμως το μέλλον του στον σύλλογο φαίνεται ζοφερό και ίσως χρειαστεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι για να αναζωπυρώσει την καριέρα του.