Το αποκαλυπτικό βίντεο που «δικαιώνει» την Άρσεναλ και η φάση που θύμισε το γκολ της Νιούκαστλ
i

© PrtScr

Το αποκαλυπτικό βίντεο που «δικαιώνει» την Άρσεναλ και η φάση που θύμισε το γκολ της Νιούκαστλ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:34 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 29.12.2023

Όπως όλα δείχνουν από ένα πλάνο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Άρσεναλ «φωνάζει» με το δίκιο της μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ.

Η Άρσεναλ γνώρισε την ήττα με 0-2 από τη Γουέστ Χαμ στο Emirates, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας. Το σκορ για τα «σφυριά» το άνοιξε ο Σούτζεκ, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» για τη λονδρέζικη ομάδα το έβαλε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος

Το πρώτο γκολ της Γουέστ Χαμ όμως σήκωσε μεγάλη κουβέντα, αφού η μπάλα στην πάσα του Μπόουεν δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν έχει βγει ή όχι. Τη συγκεκριμένη φάση την είδε το VAR, ωστόσο οι διαιτητές δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη, με αποτέλεσμα να το μετρήσουν γιατί θεώρησαν πως δεν είχε βγει ολόκληρη.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα βιώνει αυτήν την κατάσταση τη φετινή σεζόν. Η αρχή είχε γίνει στο ματς με τη Νιούκαστλ, στην πρώτη ήττα της Άρσεναλ στη σεζόν. Τότε οι «κανονιέρηδες» εξέφρασαν έντονα παράπονα κατά της διαιτησίας, για το γκολ των γηπεδούχων, το οποίο σύμφωνα με τους ανθρώπους των Λονδρεζων ξεκίνησε από μια φάση η οποία δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί.

Τις τελευταίες ώρες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο αποδεικνύεται πως οι γηπεδούχοι ίσως να έχουν δίκιο που... φωνάζουν.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Έξαλλος ο Αρτέτα με το VAR για το πρώτο γκολ της Γουέστ Χαμ: «Είναι ντροπή να έχουμε την τεχνολογία και να μην βρίσκουμε ξεκάθαρη λήψη»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μικέλ Αρτέτα κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το γκολ του Σούτζεκ και φάνηκε έξαλλο με το VAR. Τόνισε ωστόσο πως δεν το έχει δει. «Δεν έχω δει το γκολ. Λένε ότι δεν είναι σίγουρο αν η μπάλα έχει βγει ολόκληρη έξω. Είναι ντροπή με την τεχνολογία που έχουμε να μην μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι ξεκάθαρο», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Ισπανού.

Μαυροπάνος: «Η καλύτερη στιγμή να σκοράρω το πρώτο μου γκολ για τη Γουέστ Χαμ»
PREMIER LEAGUE

09:12 - 29.12.2023

Μαυροπάνος: «Η καλύτερη στιγμή να σκοράρω το πρώτο μου γκολ για τη Γουέστ Χαμ»

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, φάνηκε αρκετά χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε με τα «σφυριά» το οποίο ήταν και το πρώτο του.

Την ίδια ώρα ο Αρτέτα συνεχάρη τα «σφυριά» για τη νίκη, ενώ δήλωσε απογοητευμένος με την ήττα της ομάδας του. «Συγχαρητήρια στη Γουέστ Χαμ. Όταν κοιτάς πόσες φάσεις δημιουργήσαμε στο παιχνίδι και μετά βλέπουμε το αποτέλεσμα, είναι απογοητευτικό. Ήταν καλύτεροι μέσα στην περιοχή».