Αρτέτα: «Άγνωστο πότε θα επιστρέψει ο Ζεσούς»
i

Γκάμπριελ Ζεσούς/ ©Twitter

Αρτέτα: «Άγνωστο πότε θα επιστρέψει ο Ζεσούς»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:58 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 09.12.2022

Ο Μικέλ Αρτέτα δεν μπορεί να προσδιορίσει πότε θα είναι έτοιμος για επιστροφή στην αγωνιστική δράση και επισήμανε πως η Άρσεναλ θα εξετάσεις τις επιλογές κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς ήταν ένας από τους άτυχους ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ του Κατάρ. Ο επιθετικός της Άρσεναλ προχθές υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο μετά από τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Βραζιλία- Καμερούν στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τον έθεσε εκτός της συνέχειας.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 25χρονος φορ μπορεί να μείνει εκτός δράσης μέχρι και τρεις μήνες. 

«Τι μπορούμε να κάνουμε μετά, όταν ξέρουμε ελάχιστα για το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του. Θα εξετάσουμε τις επιλογές και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη σωστή απόφαση. Προφανώς, ξέρουμε ότι χρειαζόταν κάποια επέμβαση στο γόνατο και θα πρέπει να περιμένουμε μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα και να δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτό», ανέφερε ο Αρτέτα σχετικά με τον τραυματισμό του Ζεσούς και το κατά πόσο θα επηρεάσει την Άρσεναλ η απουσία του μετά τη φιλική νίκη με 3-0 επί της Λιόν στο Ντουμπάι.

Να θυμίσουμε ότι ο Γκάμπριελ Ζεσούς είχε πετύχει 5 γκολ σε 20 αγώνες για την πρωτοπόρο της Premier League, Άρσεναλ, σε όλες τις διοργανώσεις της τρέχουσας περιόδου.