Ο Αρτέτα αποκάλυψε ότι έχει να αλλάξει ρούχα από τις 15 Φεβρουαρίου για... γούρι!

Μικέλ Αρτέτα

i

Μικέλ Αρτέτα/©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Ο Αρτέτα αποκάλυψε ότι έχει να αλλάξει ρούχα από τις 15 Φεβρουαρίου για... γούρι!

Κώστας Τόπας 10:53 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 04.03.2023

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει να αλλάξει ρούχα από τις 15 Φεβρουαρίου, καθώς όπως ο ίδιος τόνισε όταν η Άρσεναλ κερδίζει διατηρεί το ίδιο outfit για γούρι.

Η Άρσεναλ συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Premier League. Την περασμένη αγωνιστική οι Λονδρέζοι επικράτησαν 4-0 εντός έδρας της Έβερτον, πέτυχαν την 100η νίκη κόντρα στα «ζαχαρωτά» και βρέθηκαν στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι. 

Το Σάββατο (04/03) στις 17:00, οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την Μπόρνμουθ και στόχος τους δεν είναι άλλος πέρα από την κατάκτηση ενός ακόμη τριπόντου, που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση της κατάταξης. Φυσικά, μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό που συμβαίνει εφέτος έχει ο Μικέλ Αρτέτα.

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ, έχει και τα γούρια του. Μιλώντας στην «Telegraph», ο Μικέλ Αρτέτα ανέφερε πως δεν αλλάζει ρούχα μέχρι η ομάδα του να χάσει!

«Όταν κερδίζουμε, δεν μου αρέσει να αλλάζω ρούχα, μου αρέσει να διατηρώ ακριβώς το ίδιο πουλόβερ, παντελόνι και παπούτσια όπως πριν. Αν χάσουμε, αλλάζω σε κάτι διαφορετικό. Προσέχω τι φοράω. Μου αρέσει να είμαι άνετα, μου αρέσει να είμαι αριστοκρατικός... και δεν μου αρέσουν τα θορυβώδη ρούχα. Είμαι επιλεκτικός για το πώς είναι τα ρούχα. Μου αρέσει το κασμίρι. Άνετο και κομψό. Απλώς φοράω κάτι που ανήκει στην προσωπικότητά μου, καθώς και στον σύλλογο που εκπροσωπώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς της Άρσεναλ.

Κι αν κάνει κάποιος τα μαθηματικά, ο Μικέλ Αρτέτα έχει ν' αλλάξει ρούχα από τις 15 Φλεβάρη. Τότε που η Άρσεναλ γνώρισε την τελευταία ήττα της στο πρωτάθλημα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι ο Αρτέτα έχει αλλάξει ενδυμασία έξι φορές σε όλες τις διοργανώσεις....