«Τεσσάρα» και... πέταξε στο +5 η Άρσεναλ

Άρσεναλ

i

© Photo by Julian Finney/Getty Images

«Τεσσάρα» και... πέταξε στο +5 η Άρσεναλ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:39 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 01.03.2023

Με επιβλητικό τρόπο η Άρσεναλ αύξησε τη διαφορά στο +5 από την Μαν. Σίτι, στέλνοντας την Έβερτον... στο δρόμο προς την Championship.

H Άρσεναλ απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι επιθυμεί διακαώς το πρωτάθλημα, κερδίζοντας με επιβλητικό τρόπο την Έβερτον (4-0). Τα «ζαχαρωτά» απεναντίας όχι απλά αποκόμισαν μία οδυνηρή ήττα, αλλά πλέον κινδυνεύουν να βρεθούν ακόμα και στην τελευταία θέση της Premier League.

Oι «κανονιέρηδες» είχαν την υπεροχή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως το γκολ άργησε να έρθει. Το 1-0 έκανε τελικά Σακά - με τη συνδρομή του VAR - και δευτερόλεπτα αφού επικυρώθηκε το γκολ, ακολούθησε το 2-0 του Γκάμπριελ Μαρτινέλι

Το... πάρτι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Όντεγκαρντ να κάνει το 3-0 στο 71ο λεπτό. Τη... χαριστική βολή έδωσε με δεύτερο τέρμα ο Μαρτινέλι

Πλέον η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει προβάδισμα πέντε βαθμών από την Μάντσεστερ Σίτι, στην κορυφή της Premier League, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά με παιχνίδι λιγότερο.