Κλοπ: «Θα πάρουμε ότι μπορούμε απ’ τη φετινή σεζόν»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© Intime

Κλοπ: «Θα πάρουμε ότι μπορούμε απ’ τη φετινή σεζόν»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 09:17 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει συνειδητοποιήσει πως σφίγγει ο κλοιός για την Λίβερπουλ, αλλά πιστεύει ότι οι παίκτες του είναι ικανοί να κερδίσουν μια θέση στη πρώτη τετράδα

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, θέλησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του, σε μια δύσκολη περίοδο για τους «Reds» αφού βρίσκονται με δύο παιχνίδια λιγότερα εννέα βαθμούς πίσω απ’ την τέταρτη Τότεναμ που κρατάει αυτή τη στιγμή το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την Λίβερπουλ να δίνει μάχη με την Γουλβς απόψε (1/03) στο Άνφιλντ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ακολουθεί τη Κυριακή (5/03), η οποία προέρχεται απ’ τη κατάκτηση του Λιγκ Καπ κόντρα στην Νιουκάστλ (2-0) φτάνοντας με αυτό το τρόπο στους 67 τίτλους, ισοφαρίζοντας έτσι την Λίβερπουλ που κρατούσε μέχρι πρότινος την πρωτιά.

Άνετα η Σίτι με μπροστάρη Φόντεν, έκαψε τις «αλεπούδες» η Μπλάκμπερν (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

00:02 - 01.03.2023

Άνετα η Σίτι με μπροστάρη Φόντεν, έκαψε τις «αλεπούδες» η Μπλάκμπερν (vids)

Εύκολο ήταν το έργο της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπρίστολ, με τους «πολίτες» να επικρατούν 3-0, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Φιλ Φόντεν. Την πρόκριση στους «8» του FA Cup πήρε και η Μπλάκμπερν, η οποία... σόκαρε τη Λέστερ (1-2).

Ο Γερμανός τεχνικός παραδέχτηκε ότι οι δύο επόμενοι αγώνες πολύ πιθανό να καθορίσουν όλη τη σεζόν. «Είναι μια σούπερ σημαντική εβδομάδα. Δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε αυτό. Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια. Θα ήθελα πολύ να δώσουμε μια μικρή ώθηση στη σεζόν. Πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Αν υπάρχει ένας σύλλογος που μπορεί να τα καταφέρει, πιστεύω πραγματικά ότι είμαστε εμείς. Ειλικρινά. Γιατί όλα αυτά που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια τα πετύχαμε μαζί. Θα αντεπιτεθούμε, αλλά τώρα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι πραγματικά θα αποσπάσουμε ό,τι μπορούμε να πάρουμε από αυτή τη σεζόν».

Οι «Reds» δε βρίσκονται κι ιδιαίτερα σε καλό φεγγάρι αφού μετά την επιστροφή απ’ το Παγκόσμιο Κύπελλο μετράνε μόλις τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα σε εννέα αγώνες.