Τα φιλικά προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

i

©intime

Τα φιλικά προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης

Κώστας Τόπας 14:47 - 27.06.2023

Ο Αστέρας θα δώσει φιλικά προετοιμασίας με τους Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Βόλο και Πανσερραϊκό

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων, καθώς επίσης και την παρουσία του στο τουρνουά στον Βόλο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνονται τα φιλικά προετοιμασίας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 22 Ιουλίου: Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ (Γήπεδο Παναιτωλικού) 29 Ιουλίου: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης) 07-09 Αυγούστου: Τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού στον Βόλο με τη συμμετοχή: Βόλου Ν.Π.Σ., ΑΣΤΕΡΑ, Παναιτωλικού, Πανσερραϊκού (Πανθεσσαλικό Στάδιο) * Για τις ώρες των φιλικών, καθώς και για πιθανές προσθήκες στο πρόγραμμα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».

Την Παρασκευή η παρουσίαση του Ράσταβατς

  • Επιστροφή του Αστέρα Τρίπολης στις προπονήσεις

Την Παρασκευή (30/07) στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Μίλαν Ράσταβατς, στην αίθουσα Τύπου «Μπάμπης Σκορπίδας» του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ενώ υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (26/06) οι Αρκάδες επέστρεψαν στα γήπεδα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Σήμερα (27/06) το πρόγραμμα για τον Αστέρα έχει αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, καθώς και προπόνηση, ενώ την Τετάρτη (28/06) και την Πέμπτη (29/06) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν σε γκρουπ από εργομετρικά τεστ.