Ανανέωσε και ο Τζουκάνοβιτς με τον Αστέρα

Έρβιν Τζουκάνοβιτς.

i

©Asteras Tripolis

Ανανέωσε και ο Τζουκάνοβιτς με τον Αστέρα

Κώστας Τόπας 14:24 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 26.06.2023

Με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται έως το καλοκαίρι του 2024, ο Έρβιν Τζουκάνοβιτς.

Ο 36χρονος έμπειρος αμυντικός, με πλούσιο παλμαρέ από τα ιταλικά γήπεδα, θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της αρκαδικής ΠΑΕ και ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στα μετόπισθεν με τους Πίτσου Ατιένθα και Πέπε Καστάνιο, οι οποίοι κι αυτοί από μερικές ημέρες ανανέωσαν τη συνεργασία του με τους Αρκάδες.

Φέτος, ο Έρβιν Τζουκάνοβιτς κατέγραψε 19 εμφανίσεις, έχοντας βρει μάλιστα και μία φορά δίχτυα. 

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣΤΕΡΑ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ervin Zukanovic. Ο Zukanovic υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024»

Από την πλευρά του, ο Τζουκάνοβιτς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΑΣΤΕΡΑ. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βρίσκεται στις πρώτες έξι ομάδες, γιατί η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή για εμάς. Είναι πλέον η ώρα για σκληρή δουλειά»/

Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κιτρινομπλέ» έως τώρα είχαν ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας τους με τρεις ποδοσφαιριστές. Αρχικά στις 18 Μαΐου ο Αστέρας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πίτσου Ατιένθα. Ο Ισπανός στόπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Αρκάδες ως το καλοκαίρι του 2024. Σειρά πήρε ο Λουίς Βαλιέντε, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2024, ενώ κάτοικος Τρίπολης θα παραμείνει μέχρι το 2025 και ο Ρούμπεν Γκαρθία, του οποίου η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αστέρα ανακοινώθηκε στις 13 Ιουνίου.

Ανοιχτή για τους φιλάθλους η πρώτη του ΑΣΤΕΡΑ

Σήμερα (26/06) ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του θα σηκώσουν μανίκια μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Αστέρα για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν. Η πρώτη προπόνηση στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι η 17η διαδοχική σεζόν του Αστέρα στην Super League ξεκινάει.