Η Κηφισιά εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου για τον πάγκο

Γιάννης Αναστασίου

i

© Intime

Η Κηφισιά εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου για τον πάγκο

Η υπόθεση του νέου προπονητή στην Κηφισιά εξελίσσεται σε «σίριαλ», με τον Γιάννη Αναστασίου να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πετράκη, η νεοφώτιστη Κηφισιά έχει βάλει μπρος στην αντικατάστασή του, με τον Γιάννη Αναστασίου να είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο. Μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να κυκλοφόρησαν αρκετά σενάρια που ήθελαν τον Άκη Μάντζιο να είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, ωστόσο αυτή η υπόθεση κατά πάσα πιθανότητα «ναυάγησε».

Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος αποτέλεσε παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης τον περασμένο Απρίλιο και έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Όλα έδειχναν πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα ήταν η Κηφισιά, η οποία εξασφάλισε την άνοδο στην Stoiximan Super League. Όμως τα δεδομένα φαίνεται να άλλαξαν. 

Oι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις και όλα έδειχναν πως ετοιμάζονταν να δώσουν τα χέρια. Μάλιστα, η συμφωνία φαίνεται να αφορούσε διετές συμβόλαιο. Ωστόσο, στη μέση μπήκαν οι λεπτομέρειες για την πλήρη συμφωνία! Αμφότερες οι δύο μεριές δεν μπόρεσαν να βρουν κοινό σημείο τομής και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση οδηγείται σε «ναυάγιο».

Το πρώτο φαβορί ο Γιάννης Αναστασίου 

Αυτή τη στιγμή αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Γιάννης Αναστασίου. Η διοίκηση της Κηφισιάς εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του πρώην τεχνικού του Παναιτωλικού, ενώ καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη μπορεί να παίξει και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου, Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος γνωρίζει τον 50χρονο κόουτς από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό.

Να θυμίσουμε, ο Γιάννης Αναστασίου αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικό, έπειτα από δύο χρόνια. «Μετά από συζητήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες αποφασίστηκε η μη επέκταση για τον επόμενο χρόνο της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου. Κλείνει έτσι ένας κύκλος δύο ετών κατά τη διάρκεια του οποίου σημειώθηκε πρόοδος στην οργάνωση, λειτουργία και αγωνιστική πορεία της ομάδας, όπως επίσης και αρκετές ιστορικές νίκες και διακρίσεις. 

Ο Στέφανος Κοτσόλης στο Sportal: «Υπάρχει διάθεση να εδραιωθεί στη Super League η Κηφισιά, απαραίτητη η ελληνική βάση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:33 - 19.06.2023

Ο Στέφανος Κοτσόλης στο Sportal: «Υπάρχει διάθεση να εδραιωθεί στη Super League η Κηφισιά, απαραίτητη η ελληνική βάση»

Ο τεχνικός διευθυντής της Κηφισιάς Στέφανος Κοτσόλης μίλησε στο Sportal.gr για την άνοδο της Κηφισιάς στη Super League και τους στόχους του συλλόγου. Οι ατάκες για την ελληνική βάση και την Ακαδημία.

Η συνεργασία μας ήταν άψογη και οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τον επαγγελματισμό και την προσφορά του Γιάννη Αναστασίου στον Παναιτωλικό. Ευχόμαστε κάθε καλό στην προσωπική του ζωή και στο επαγγελματικό πεδίο, όπου είμαστε βέβαιοι ότι τον περιμένουν επιτυχίες», έγραψε χαρακτηριστικά στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση η ομάδα του Αγρινίου.