Η μεγάλη αποκάλυψη του Αναστασίου στο Sportal για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ: «Τους απέρριψα και τους δύο γιατί...» (vid)

Η μεγάλη αποκάλυψη του Αναστασίου στο Sportal για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ: «Τους απέρριψα και τους δύο γιατί...» (vid)

Sportal newsroom 17:38 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 25.06.2023

Ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal και τον Στέφανο Αβραμίδη, αποκάλυψε τον λόγο που απέρριψε την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά και το... νεύμα του Παναθηναϊκού για επιστροφή

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal και την εκπομπή «Βόλτα με τον Μπουτς» με τον Στέφανο Αβραμίδη. Σε μια κουβέντα εφ όλης της ύλης, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πορεία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για τη χρονιά που οι πράσινοι πήραν το Κύπελλο Ελλάδας με εκείνον στον πάγκο του, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν αφού έφυγε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας προπονητής αποκάλυψε ότι μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό υπήρξε εκ νέου προσέγγιση από τη διοίκηση των «πράσινων» για να επιστρέψει στον πάγκο.

Επιπλέον, δήλωσε ότι είχε επίσημη πρόταση και από τον ΠΑΟΚ όταν έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, την οποία την είχε αρνηθεί γιατί είχε υποσχεθεί στην οικογένειά του να βρει δουλειά στο εξωτερικό μιας και η σύζυγός του με τα δύο του παιδιά ζούσαν στην Ολλανδία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

- Φεύγεις από τον Παναθηναϊκό και αναλαμβάνει ο Στραματσόνι και κάποια στιγμή τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά με τον Ιταλό. Ο αστικός μύθος λέει ότι στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει την απόφαση να λύσουν τη συνεργασία με τον Στραματσόνι και σε έχουν πλησιάσει για να επιστρέψεις. Και μάλιστα την ώρα που γίνονταν οι συζητήσεις, λένε πως ήσουν... στο διπλανό γραφείο και περίμενες. Τι είχε γίνει τότε; Σε είχε πλησιάσει πάλι ο Παναθηναϊκός;

«Ναι, έγινε μια κουβέντα γιατί είχα επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ήμουν στην Αθήνα, διότι είχα φύγει στο εξωτερικό καθώς ζούσε η οικογένεια στην Ολλανδία, οπότε επέστρεψα πίσω Ολλανδία και μου έγινε προσέγγιση, όμως το θεώρησα τότε λίγο παράδοξο. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό η λάθος. Γιατί πριν 4 μήνες έφυγα και μετά να γυρίσω πάλι, ήταν κάτι το οποίο εμένα δεν μου φαινόταν λογικό.

Αλλά είχα υποσχεθεί τότε στην οικογένεια μου πως θα κοιτάξω να βρω δουλειά στο εξωτερικό γιατί ήταν σε κρίσιμες ηλικίες τα παιδιά μου και είχα περάσει αρκετό διάστημα μακριά τους. Φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό είχα δεχθεί μια πρόταση να πάω στον ΠΑΟΚ, όμως την απέρριψα γι' αυτόν τον λόγο, για να είμαι κοντά στην οικογένεια. Οπότε ήταν λίγο δύσκολη απόφαση, αλλά επειδή είχα υποσχεθεί στην οικγένεια μου ότι θα κοιτάξω να είμαι κάπου κοντά, δεν κοίταζα την προοπτική της Ελλάδας».