Αναχώρησε για Αυστρία ο Παναθηναϊκός (vid)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο «Ελ. Βενιζέλος»

i

© Intime

Αναχώρησε για Αυστρία ο Παναθηναϊκός (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:37 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 25.06.2023

Την καλοκαιρινή του προετοιμασία εκτός Ελλάδας ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναχώρησε για την Αυστρία το απόγευμα της Κυριακής (25/6).

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις πριν από λίγες μέρες, με τους παίκτες να μαζεύονται στο «Γεώργιος Καλαφάτης» μετά τις διακοπές τους, έχοντας ως φόντο την προετοιμασία εν όψει της σεζόν 2023-24.

Με προορισμό την Αυστρία ο Παναθηναϊκός

Το βασικό κομμάτι της, πλέον, μεταφέρεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, το οποίο αναμένεται να υποδεχθεί τους ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς. Οι παίκτες του Σέρβου αναχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής (25/6) για τη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, αφού πρώτα έκαναν την τελευταία προπόνηση τους στο Κορωπί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της ομάδας θα έχει μαζί του 33 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι οι εξής: Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Σάιρους Μαργκόνο, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Άντραζ Σπόραρ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αργύρης Καμπετσής, Λεάντρο Φρόκου, Γιώργος Σιδεράς, Μαζάρ Μπιλάλ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Δημήτρης Καλοσκάμης, Γιώργος Κάτρης, Έλτον Φικάι.

Θυμίζουμε πως μία μέρα μετά την άφιξη του στην Αυστρία (26/6), ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο φιλικό για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αντιμετωπίζοντας τη Βίνερ Βικτόρια. Ακολουθούν οι αγώνες με τις Ρογκάσα (30/6), Πετρούλ Πλοέστι (4/7), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (5/7), ΑΕΚ Λάρνακας (9/7) και Χαποέλ Μπερ Σεβά (14/7).