«Ο Πούγγουρας ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό - Αρνήθηκε την πρόταση της Στεάουα»

Γιοβάνοβιτς, Πούγγουρας

i

© Intime

«Ο Πούγγουρας ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό - Αρνήθηκε την πρόταση της Στεάουα»

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Πούγγουρα, καθώς τα ΜΜΕ της Ρουμανίας αναφέρουν πως ο 27χρονος αμυντικός θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή του Αχιλλέα Πούγγουρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου δεν θα έχει αίσιο τέλος, σύμφωνα με τα μέσα της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «ProSport» στο σημερινό της ρεπορτάζ αναφέρει πως ο στόπερ του «τριφυλλιού» αρνήθηκε την πρόταση της ρουμάνικης ομάδας, με σκοπό να παραμείνει στην Ελλάδα και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το ενδιαφέρον της Στεάουα ήταν υπαρκτό, ενώ δεν ήταν λίγα και τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Πούγγουρας αποτελεί τον εκλεκτό του Τζίτζι Μπεκάλι για την ενίσχυση των μετόπισθεν του συλλόγου. Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού από την άλλη εντείνουν τις ενέργειες τους για την ενίσχυση του ρόστερ, με το κέντρο της άμυνας να έχει τεθεί σε προτεραιότητα. Στον συγκεκριμένο χώρο, το πρόβλημα είναι ποσοτικό, εκτός από την ποιοτική αναβάθμιση που επιχειρείται. Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια αποχαιρέτησε τους «πράσινους», ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την υπόθεση του Αχιλλέα Πούγγουρα. Στο ρόστερ ανήκουν ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον και ο νεαρός Γιώργος Σιδεράς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού ψάχνουν στην αγορά για δύο στόπερ: έναν πρωτοκλασάτο και εν δυνάμει βασικό και έναν για να συμπληρώσουν το καρέ των λύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Αχιλλέας Πούγγουρας κατάφερε να μετρήσει ένα γκολ και μία ασίστ σε 97 συμμετοχές, ενώ το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» ολοκληρώνεται τυπικά στις 30/6.

«Αποσύρεται» ο Παναθηναϊκός για τον Ελ Γιαμίκ

Από το «κάδρο» του Παναθηναϊκού φαίνεται πως βγαίνει ο Ζαουάντ Ελ Γιαμίκ. Ο Μαροκινός αμυντικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μέση Ανατολή, αν και το που ακριβώς μένει να διευκρινιστεί. Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αναφέρει στη σημερινή (24/6) έκδοση της πως η σαουδαραβική Αλ Ριάντ έχει πάρει προβάδισμα για την απόκτηση του Ελ Γιαμίκ. 

Έχει καταθέσει πρόταση στη Βαγιαδολίδ για την αγορά του 29χρονου στόπερ, η συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί αλλά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το deal.