Από το παρελθόν στο σήμερα, από το σήμερα στο μέλλον (vid)

Αστέρας Τρίπολης

i

©asterastripolis

Από το παρελθόν στο σήμερα, από το σήμερα στο μέλλον (vid)

Κώστας Τόπας 13:49 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 04.08.2023

Ο Αστέρας Τρίπολης στο πλαίσιο του πάρτι στο Star Store δημιούργησε ένα βίντεο με μερικές από τις πιο «λαμπρές» στιγμές στην ιστορία του συλλόγου.

Μια βραδιά γεμάτη... Αστέρα! Οι πολίτες της Τρίπολης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΑΕ και, όπως αναμενόταν, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο μεγάλο πάρτι στο Star Store, στην Εθνικής Αντιστάσεως 67. Στήθηκε μια φανταστική κιτρινομπλέ εκδήλωση με πολλή μουσική και ακόμα περισσότερα δώρα. 

Μάλιστα, παρουσιάστηκαν και οι νέες φανέλες με «μοντέλα» αθλητές και αθλήτριες από την ομάδα ανδρών και γυναικών, ενώ οι φίλαθλοι είχαν ευκαιρίες για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στο πλαίσιο του πάρτι στο Star Store, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τόνισε πως η ομάδα τους χρειάζεται σε αυτή τη νέα αρχή.

«Δυστυχώς ο Covid όπως και σε όλη την κοινωνία και την υφήλιο στέρησε τις εκδηλώσεις και τώρα επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αρχίζει με αυτό το πάρτι και την Παρασκευή θα υπάρχει συνέχεια για τους ερωτευμένους και όχι μόνο στο Παράλιο Άστρος με τη φεγγαράδα. Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις. Σας θέλουμε κοντά μας στο νέο ξεκίνημα, τη νέα χρονιά, που ο ΑΣΤΕΡΑΣ κάνει μια επανεκκίνηση. 

Γιώργος Μποροβήλος ©asterastripolis.gr

Για 17η χρονιά είμαστε στη Λίγκα, η μοναδική ομάδα της Πελοποννήσου και πλέον έχουμε και τα κορίτσια μας στην πρώτη κατηγορία. Θα έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο αγώνα είτε ανδρών είτε των κοριτσιών και φυσικά τις υποδομές μας, Κ19, Κ17 και Κ15. Σας θέλουμε δίπλα μας και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η βραδιά ήταν μόνο κιτρινομπλέ. Η βραδιά ήταν αξέχαστη. Το μεγάλο πάρτι του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε ένα video.