Το αντίο του Τασουλή στον Αστέρα - «Να βρεθεί εκεί που αξίζει»

Ο Τασουλής με τον Μπιέλ.

i

©intime

Το αντίο του Τασουλή στον Αστέρα - «Να βρεθεί εκεί που αξίζει»

Κώστας Τόπας 22:08 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 04.07.2023

Ο Χρίστος Τασουλής αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Χρίστος Τασουλής αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ με ανάρτησή του στα social media είπε το αντίο στον Αστέρα Τρίπολης:

«Μετά από 5 χρόνια, έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσω τον Αστέρα Τρίπολης.

Ερχόμενος στην ομάδα της πόλης μου –απ’ όπου ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο, πίστευα ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά. Τελικά, καμιά φορά στη ζωή, τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα ονειρεύεσαι.

Παρ’ όλ’ αυτά, οφείλω να πω δημόσια ότι ο Αστέρας είναι μια ομάδα που μου παρείχε όλα όσα χρειάστηκα τα πέντε χρόνια που έμεινα εδώ και τον ευχαριστώ για αυτό. Πρόκειται για ένα υγιές σωματείο που δουλεύει με επαγγελματισμό.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας, που με στήριξε από την πρώτη μου μέρα εδώ. Εύχομαι ο Αστέρας να βρεθεί και πάλι εκεί που του αξίζει!».

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφερόταν: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χρίστο Τασουλή. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του Χρίστου Τασουλή στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε τον Χρίστο για την σημαντική προσφορά του στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τού ευχόμαστε κάθε καλό στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας».