Κράτησαν τον βαθμό και ανανέωσαν το ραντεβού για τα playout οι Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

i

© Intime

Κράτησαν τον βαθμό και ανανέωσαν το ραντεβού για τα playout οι Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:53 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 04.03.2023

Aστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έμειναν στο ισόπαλο 1-1 σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι και πλέον δίνουν ραντεβού για τα playout.

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος πήραν από έναν βαθμό στο «Θ. Κολοκοτρώνης», μετά το ισόπαλο 1-1 μεταξύ τους. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και έχοντας αμφότερες εξασφαλίσει την παρουσία τους στα playout, ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα επόμενα δύο παιχνίδια της Stoiximan Super League. 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την υπεροχή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μπήκαν πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο τους στον αγωνιστικό χώρο. Κάπως έτσι ήρθε και το πρώτο γκολ, προερχόμενο από τα πόδια του Ρομπάιγ. Ο Γάλλος βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο στην κλειστή του γωνία (21'). Σε πρώτο χρόνο ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ, όμως με χρήση VAR δόθηκε τελικά σέντρα.

Η αντίδραση του Αστέρα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Μάντζιου να παίρνουν μέτρα στο γήπεδα και να βγάζουν αντίδραση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση, η οποία προέκυψε από την κεφαλιά του Ζουκάνοβιτς (51') μετά από εκτέλεση κόρνερ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι «στροφές» έπεσαν, εντούτοις οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να επιθυμούν περισσότερο το τρίποντο. Μάλιστα, παραλίγο να το πάρουν λίγα λεπτά αργότερα (69'), όμως Παπαδόπουλος και δοκάρι σταμάτησαν την προσπάθεια του Αγκιμπού Καμαρά.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στο γεγονός πως ο Ατρόμητος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Αν οι Περιστεριώτες ήταν λίγο πιο αποτελεσματικοί θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τη νίκη.

MVP: Ο Νίκος Παπαδόπουλος! Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έσωσε την ομάδα του από δύο σίγουρα γκολ, ενώ όσες φορές χρειάστηκε η συνδρομή του εκείνος βρισκόταν εκεί.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Πίτσου, Αλάγκμπε, Μουνάφο (88’ Προύντζος), Σίτο (89’ Σανταφέ), Ριέρα (72’ Τιλίκα), Ζουγλής (72’ Μπερτόγλιο), Μπαράλες

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Έντερ (67’ Έρλινγκμαν), Καμαρά, Κούεν (74’ Φριντγιόνσον), Ροτάριου (74’ Κλωναρίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας).