Όρθιος στην Τρίπολη ο Βόλος (0-0)
i

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος / © Intime

Όρθιος στην Τρίπολη ο Βόλος (0-0)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:55 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 21.12.2022

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανώτερος κόντρα στον Βόλο, όμως οι Θεσσαλοί κατάφεραν να φύγουν από την Αρκαδία με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Άλλη μια ισοπαλία ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Βόλο! Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και τώρα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες, αλλά αυτή τη φορά χωρίς σκορ.

Μπορεί οι Αρκάδες να ήταν συνολικά ανώτεροι, όμως οι Θεσσαλοί είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Κλέιμαν, ο οποίος κράτησε απαραβίαστη την εστία του, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση.

Έτσι, οι δύο ομάδες στην επανεκκίνησή τους στο πρωτάθλημα πήραν από έναν βαθμό, με τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας (14β.) και τον Βόλο στην 5η (25β.).

Οι Αρκάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να αιφνιδιάδουν τους Θεσσαλούς με ένα γρήγορο γκολ. Μόλις στο 2' ο Σίτο με μια γυριστή κεφαλιά απείλησε την εστία του Κλέιμαν, που με μια εντυπωσιακή επέμβαση είπε όχι, ενώ μετά από 6 λεπτά ο Κρέσπι δεν κατάφερε να σκοράρει από θέση τετ α τετ. 

Η ομάδα της Μαγνησίας θέλησε να αντιδράσει στην πίεση των γηπεδούχων και στο 17ο λεπτό είχε μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Νοκέρ βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου μέρους, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55' «άγγιξαν» το γκολ, με τον Μπαρτόλο να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, αλλά να μην νικάει τον Κλέιμαν, που και σε αυτή την περίπτωση είχε απάντηση.

Οι Αρκάδες στο 76ο λεπτό βρήκαν δίχτυα με τον Τιλίκα, όμως ο Μπαρτόλο που είχε κάνει την ασίστ ήταν εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν έγινε κάποια άλλη, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του ματς.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι (66' Μπαράλες), Σίτο (65' Γκαρντάφσκι), Τιλίκα (87' Μπερτόγλιο), Μπενίτο (46' Mπαρτόλο).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Αλχο, Μεταξάς (68' Πίρινεν), Μπαριέντος, Μεθκίδα (79' Ματίγια), Νοκέρ (72' Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Κάθε επέμβαση του εξαιρετικού Κλέιμαν ήταν καθοριστική, όμως αυτή στο σουτ του Μπαρτόλο στο 55ο λεπτό ήταν και η πιο εντυπωσιακή.

MVP: Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος πέρα από τον Κλέιμαν, ο οποίος κράτησε απαραβίαστη την εστία του παρά τις πολλές απειλές που δέχτηκε από τον Αστέρα.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ: Ο Αστέρας μπορεί να μην νίκησε, όμως διατήρησε το καλό σερί του κόντρα στον Βόλο, καθώς μετά και από το σημερινό ματς μετράει μόλις μία ήττα από τους Θεσσαλούς σε 10 ματς.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ο Βόλος πλέον στρέφει την προσοχή του στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (28/12, 19:30), ενώ ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (28/12, 18:00).