«H ιστορία έχει αρχή, δεν έχει τέλος»: Η νέα εντυπωσιακή φανέλα του Αστέρα με άρωμα το... παρελθόν (vid)

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση του Αστέρα

i

©asterastripolis

«H ιστορία έχει αρχή, δεν έχει τέλος»: Η νέα εντυπωσιακή φανέλα του Αστέρα με άρωμα το... παρελθόν (vid)

Κώστας Τόπας 12:25 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 14.07.2023

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε την εντυπωσιακή και πρωτοποριακή εντός έδρας εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. «Από το παρελθόν στο σήμερα και από το σήμερα στο μέλλον».

Την Παρασκευή (14/07) ο Αστέρας Τρίπολη, ο οποίος μετράει 17 σερί σεζόν στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας κι εντυπωσιακής εντός έδρας εμφάνισης για την ερχόμενη σεζόν. 

Η νέα φανέλα είναι αφιερωμένη στην τελευταία 20ετία, με πρόσωπα παικτών να απεικονίζονται και από στιγμιότυπα από ιστορικούς αγώνες, όπως με την Μπεσίκτας, την Μάιντς. Το χρώμα της είναι μπλε με κίτρινες γραμμές στο πλάι, στο λαιμό και στα μανίκια.

Οπως αναφέρεται μάλιστα στην ανακοίνωση των Αρκάδων, μέσα στις πρώτες μέρες του Αυγούστου θα γίνει και μια ξεχωριστή εκδήλωση για την παρουσίασή της μέσα στην πόλη. 

Η σχετική ανακοίνωση των «κιτρινομπλέ» αναφέρει:

«Από το παρελθόν στο σήμερα και από το σήμερα στο μέλλον! Όλες οι μαγικές στιγμές που έχουμε ζήσει με τον ΑΣΤΕΡΑ τα τελευταία 20 χρόνια αποτυπωμένες στη νέα εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας μας. 

Μια φανέλα βαριά από τις κιτρινομπλέ επιτυχίες, που δίνουν το σύνθημα για τις επόμενες! Το γράφει και η ραφή της: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ! 

* Η εντός έδρας εμφάνιση είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα (starstore.gr). 

Ο Αστέρας Τρίπολης βλέπει μέσους της Μπαρτσελόνα Β’ και της Βαλένθια – Αισιοδοξία για Μιριτέλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:41 - 10.07.2023

Ο Αστέρας Τρίπολης βλέπει μέσους της Μπαρτσελόνα Β’ και της Βαλένθια – Αισιοδοξία για Μιριτέλο

Οι Αρκάδες φουλάρουν μεταγραφικά κι έχουν στο στόχαστρο τον αμυντικό μέσο Άλεξ Καρμπονέλ, αλλά και τον χαφ Κόμπα Λεϊν Κοϊντρετί. Τελικές επαφές για τον Μιριτέλο.

* Για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων σύντομα θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση στην πόλη μας».