Η Οβιέδο είπε το «ναι» και ο Ράμα έρχεται Ελλάδα για τον Αστέρα

Ούγκο Ράμα

i

PrtScr

Η Οβιέδο είπε το «ναι» και ο Ράμα έρχεται Ελλάδα για τον Αστέρα

Κώστας Τόπας 12:25 - 25.08.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, η Οβιέδο αποδέχτηκε την πρόταση του Αστέρα για τον Ούγκο Ράμα κι έτσι σύντομα ο 26χρονος μέσος θα γίνει κάτοικος Τρίπολης.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει η μεταγραφή του Ούγκο Ράμα στον Αστέρα. Ο 26χρονος μέσος ανήκει στην Οβιέδο, η οποία έχει ανάψει το «πράσινο» φως ώστε ο Ισπανός να αναχωρήσει με προορισμό την Τρίπολη, μιας και ο σύλλογος έχει ήδη αρκετές επιλογές στην μεσαία γραμμή.

Οπως αναφέρεται μάλιστα στην ιστοσελίδα «La Nueva Espana», ο Ούγκο Ράμα είχε συμφωνήσει με τον Αστέρα και αναμενόταν το «οκ» του προπονητή του, Αλβάρο Σερβέρα. Αυτό, όπως αποκαλύπτουν μέσα από την Ισπανία, έγινε. Η Ρεάλ Οβιέδο θα λάβει ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ κι άλλο ένα ποσοστό κοντά στο 45% ανήκει στην προηγούμενη ομάδα του παίκτη.

Το συνολικό ποσό από ότι φαίνεται είναι κοντά στα 360.000 ευρώ σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Ο Ούγκο Ράμα αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη ακολουθήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία και έχει αγωνιστεί σε ένα ματς και μάλιστα ως βασικός κόντρα στην Τενερίφη

Ο 26χρονος χαφ παίζει τόσο ως δεκάρι, όσο και ως οκτάρι. Θέσεις στις οποίες ο Μίλαν Ράσταβατς έχει ζητήσει να ενισχυθεί η ομάδα του, με το «8» και το «10», εφόσον προχωρήσει η περίπτωση του Ισπανού χαφ, να κλείνουν και να απομένει ένας αμυντικός μέσος.

Ο Ούγκο Ράμα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λα Κορούνια, έπαιξε στην Σερσέδα και στη συνέχεια πέρασε από Λούγκο και Μιραντές. Από τον Ιανουάριο του 2022 αγωνίζεται στη Ρεάλ Οβιέδο, με τη φανέλα της οποίας έχει γράψει 48 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.