«Τεστ» προπονητικού χαρακτήρα στο «Κολοκοτρώνης» μεταξύ Αστέρα και Κηφισιάς

Αστέρας Τρίπολης

i

©Intime

«Τεστ» προπονητικού χαρακτήρα στο «Κολοκοτρώνης» μεταξύ Αστέρα και Κηφισιάς

Κώστας Τόπας 11:03 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 06.09.2023

Αστέρας Τρίπολης και Κηφισιά θα κοντράρουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο (09/06) στις 18:00 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Ελέω διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, Αστέρας Τρίπολης και Κηφισιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση, προπονητικού χαρακτήρα, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Μίλαν Ράσταβατς και Γιάννης Αναστασίου θα μπορούν να δοκιμάσουν νέα πρόσωπα και σχηματισμούς, ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι ομάδες του να είναι παρουσιαστούν δυνατές. Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην ένατη θέση με 3 βαθμούς, όπως και η «σταχτοπούτα» της Stoiximan Super League, Κηφισιά, με τους δύο συλλόγους να ισοβαθμούν και με τον Άρη.

Οπως ενημέρωσε η «κιτρινομπλέ» ΠΑΕ το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Κολοκοτρώνης θα διεξαχθεί το Σάββατο 9/6, 18.00.

Η ενημέρωση των Αρκάδων αναφέρει:

«Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχει προγραμματιστεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα του Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο την Κηφισιά».