Μετά τον Αστέρα Τρίπολης και η Όσιγιεκ στο κόλπο για τον Τσόκαϊ

Ο Τσόκαϊ.

i

©intime

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης και η Όσιγιεκ στο κόλπο για τον Τσόκαϊ

Γιώργος Σακελλαρίου 10:36 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 06.09.2023

Ο Ένις Τσόκαϊ δεν είναι βασικός στον Παναθηναϊκό και είναι πιθανό να μετακομίσει ως δανεικός στην κροατική Όσιγιεκ ή στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ένις Τσόκαϊ με τις προσθήκες των Βιλένα και Αράο, δεν είναι πρώτη επιλογή στη μεσαία γραμμή για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 24χρονος διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποκτήθηκε πέρσι από την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έναντι ενός εκατ. ευρώ, απασχολεί τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά στο παιχνίδι για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού, μπήκε και η Όσιγιεκ

Ο Τσόκαϊ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το 2022 και ενδεχομένως να είναι καλύτερα και για τον σύλλογο και για τον ίδιο να πάει κάπου που θα πάρει παιχνίδια. Να θυμίσουμε ότι η συνεργασία του με το «τριφύλλι» έχει διάρκεια έως το 2026.

Ο Τσόκαϊ την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 23 ματς και δεν είχε γκολ ή ασίστ. Την τρέχουσα περίοδο αγωνίστηκε 44 λεπτά, αφού χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή και στα δύο παιχνίδια με τη Ντνίπρο. Οι Αρκάδες, λοιπόν, είναι μία επιλογή, αλλά σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ την περίπτωσή του εξετάζει και η Όσιγιεκ, η οποία στην παρούσα φάση είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα Κροατίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Χάιντουκ.

Ο Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός λίστας τον Βέρμπιτς, ιεραρχώντας τις ανάγκες της Ευρώπης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:41 - 05.09.2023

Ο Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός λίστας τον Βέρμπιτς, ιεραρχώντας τις ανάγκες της Ευρώπης

Ο αποκλεισμός του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς από την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού προκάλεσε αίσθηση. Όμως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έλαβε υπόψη συγκεκριμένες παραμέτρους και το Sportal εξηγεί ποιες ήταν αυτές.

Στο ρεπορτάζ της Jutarnji αναφέρεται: «Με την υπογραφή των Γκαρμάς και Μάνεφ, η μεταγραφική περίοδος στην Opus Arena δεν έχει τελειώσει. Το επόμενο τριήμερο θα αποκτηθούν ακόμη τρεις παίκτες, ένας μέσος, ένας επιθετικός και ένας αριστερός μπακ. Εικάζεται ότι ένας από τους στόχους είναι ο Ένις Τσόκαϊ, ο πρώην μέσος της Λοκομοτίβα, που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο σύλλογος από την Αθήνα ήθελε να τον στείλει δανεικό, αλλά ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται για τον Αστέρα και προτιμάει την Όσιγιεκ».